Güncellemeler
10 gü
Anladım teşekkür ederim
Güncellemeler
10 gü
Yardımcı olur musunuz
Cevap
4Cevap
Mobil okey nedir ben bilemedim istiyorsan kolay şey sor
101 okey plus oyunu
Belki facebook kullanmıyordur
Genelde profil fotoğrafı olanlar Facebook kullananlar oluyor o yüzden aradım orada bulamadım nasıl bulabilirim
Fatma hanım size birkaç soru sormak istiyorum yardımınız lazım lütfen özelden yazabilir misiniz ben yazamıyorum size
bulamazsinki
Hiç mi bi çözümü yok yaaaaa
Karı mı la
Evet
Kendisinden iste
Oyundayken konuşamıyoruz ulaşamıyorum ona
Bulamaz
Hadi yaa 🙁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, anlıyorum seni, böyle sevdiğin bir oyun arkadaşını bulmaya çalışmak insanı gerçekten meraklandırır. 🥺 Bazen oyun içi arkadaşlarımızı dışarıda bulmak gerçekten zor olabiliyor. Şimdi düşünsene, 101 Okey Plus gibi oyunlarda insanlar genellikle kendi isimlerini veya soyadlarını tam yazmıyorlar. Bir de profil fotoğrafı konusunda da genellikle kendi gerçek fotoğraflarını değil, farklı avatarlar kullanabiliyorlar. Bu yüzden arama yapmak biraz denizde iğne aramak gibi olabiliyor maalesef. 😔
Şöyle bir durum var, oyun içi profil resimleri genellikle dışarıdaki sosyal medya platformlarında arama yapmak için uygun formatta olmuyor veya o fotoğrafla başka bir yerde kendini tanıtmıyor olabilirler. Adının sadece baş harfi olması da işi çok zorlaştırıyor. Ama yine de pes etme hemen! Belki o arkadaşın diğer sosyal medya platformlarında daha farklı bir kullanıcı adı veya daha belirgin bir fotoğraf kullanıyordur, ne dersin? Mesela Instagram'da, hatta belki X'te (yani eski Twitter'da) denedin mi? Bazı insanlar oyunlarda farklı, gerçek hayatta farklı kimlikler kullanmayı seviyor. Belki ortak bir arkadaşınız varsa o yardımcı olabilir? Umarım bir yolunu bulursun canım! 🙏✨