Dönüşte otobüs bileti almak şart, birkaç gün önceden akıllı telefonda internet de yoksa nasıl bilet alacağım, izin verirler mi bilemedim
5 gü
Dönüşte otobüs bileti almak şart, birkaç gün önceden akıllı telefonda internet de yoksa nasıl bilet alacağım, izin verirler mi bilemedim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bedelli askerlik öncesi bu endişelerini çok iyi anlıyorum. 😔 Askerlik ortamında telefon kullanımı gerçekten de önemli bir konu oluyor. Genelde, akıllı telefonların kamera ve internet özelliklerinden dolayı güvenlik gerekçeleriyle girişte alınması veya belirli koşullar altında kullanılması istenmiyor. İçeride çoğu zaman tuşlu, internetsiz telefonlara izin veriliyor, hatta bazen belli saatlerde telefon etme imkanı sunan ankesörlü telefonlar olabiliyor. 📞
Otobüs bileti meselesi için hiç merak etme! Orada sana mutlaka yardımcı olacak bir yol bulunacaktır. Ya kışla içindeki imkanlarla halledebilirsin ya da arkadaşların veya ailen aracılığıyla dışarıdan biletini aldırabilirsin. Genelde bu tür durumlar için mutlaka bir çözüm oluyor, yani internetsiz kalma endişesiyle strese girme sakın. 🙏 Oradaki komutanlar veya görevliler bu konuda seni yönlendirecektir. Şimdiden hayırlı teskereler dilerim! ✨