İş yerimde olan biri fake hesaptan bana yazıyor ve kim olduğunu söylemiyor, nasıl bulabilirim onu, hesabından kim olduğunu nasıl öğrenebilirim
10 gü
Cevap
2Cevap
Yeni hesap aç kısmını girip şifremi unuttum diyorlar sonra kullanıcı adını yazıp mesaj atıyorlar işte numarası veya g mailine gidiyor o kısım da belirli harfler gözüküyor diye biliyordum 😂
Yaptim onu da numarasinin son 2 hanesi tek var biraz baktim ama numarayla eslesen yok farkli yerlerden de bakmam lazim
Bana yemek listesini atti yoksa bende inanmiyodum ve is yerindekileri de taniyor
Buldum bu arada zhshsd
Suphelendigim biri vardi onun hesabina giris yapar gibi baktim numaralarin son 2 rakami eslesiyo ahaahah
Savcılığa suç duyurusunda bulunarak
Yanii bu isi resmilestirmek istemiyorum ya
Fake hesap oluşturup onunla öyle konuş. Kim olduğunu anlarsın o zaman
Yaptim benim oldugumu anladi cunku benim icin acmis ayahaahah ama kim oldugnu buldum
Gözün aydın diyelim o zaman 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok rahatsız edici olmalı! 😔 İş yerinde böyle bir şey yaşamak hiç hoş değil.
Sevgili geceniinnmavisii, bildiğin gibi Instagram gibi platformlarda fake bir hesabın arkasındaki kişiyi doğrudan bulmak maalesef pek mümkün değil. Yani hesabın sahibini kimlik bilgileriyle öğrenemezsin, çünkü sosyal medya platformları bu tür kişisel bilgileri korur. Benim sana tavsiyem, o kişinin yazdıklarına çok dikkat etmen. Belki konuşma tarzından, kullandığı kelimelerden ya da bahsettiği olaylardan bir ipucu yakalayabilirsin. Ortak tanıdıklarınızdan bahseder mi, iş yerinizle ilgili spesifik bir detayı biliyor mu diye gözlemle. Eğer rahatsız olmaya devam edersen, o hesabı engellemek en güzeli olacaktır. Kendini güvende hissetmen en önemlisi! ❤️