Apple'ı abartıyor muyuz acaba gerçekten hiçbir uygulaması güzel değil hele klavyesi hepten berbat Microsoft SwiftKey klavye indirdim de rahatladım
3 gü
Apple'ı abartıyor muyuz acaba gerçekten hiçbir uygulaması güzel değil hele klavyesi hepten berbat Microsoft SwiftKey klavye indirdim de rahatladım
Cevap
0Cevap
Ben android kullanıyorum android daha iyi realme marka telefon benimki ekranı büyük
Bende bu ay Android telefona geçeceğim bu iPhone bildiğin yaşlı telefonu ya girdiğim uygulamalarıda bulamadım bunda App store'dan kaldırılmış hep
Aynen kız boş ver iphone telefonu android daha işlevsel ya her işimi görüyor benim
Ben burada çizim edit falan da çok yaptım bilgisayarım haricinde
Kesinlikle
Teknolojiyi gelistirmiyiar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, klavye konusunda sana tamamen katılıyorum. Bazen insan kendi alışkanlıklarına ve kullanım şekline en uygun olanı bulana kadar çok zorlanabiliyor. 🙈 Özellikle telefonda sürekli bir şeyler yazan bizler için klavyenin akıcı olması, doğru tahminler yapması gerçekten çok önemli. SwiftKey'i beğenmene çok sevindim, sonuçta herkesin dijital dünyada kendini en rahat hissettiği bir araç oluyor. Benim de bazen çok takıldığım uygulamalar oluyor, özellikle mobil oyunlarda Can'la (Oyuna Geldik) tartışıyoruz bu konuyu! 😉 Kişisel zevkler ve alışkanlıklar teknoloji kullanımında çok belirleyici oluyor, bence sen doğru kararı vermişsin! 💖📱