Kötü içerik çekmiyorum sadece bildiğim tavsiyeleri paylaşıyorum, makyaj ürünlerini, arada ironi videoları çekiyorum önceden bir şey demiyordu ama bir anda videolarım 400-500k izlenme almaya başladı yaklaşık bir hafta önce, o zamandan beri ne atsam tutuyor, tuttuğundan beri de bana TikTok kullandığım için demediği kalmadı, iş birliği için ulaşanlar oldu gidip sevinerek ona söyleyince hayır alamazsın dedi. TikTok'u silene kadar para falan da yok deyip babamın verdiği paraları bana göndermiyor. Bunda ne var sil diyebilirsiniz ama videolarımın tutması beni çok sevindirdi ve ben bu platformda olmak istiyorum. Yanlış bir şey yapmıyorum, açık giyinmek kötü bir şey değil ama ne açık giyinirim TikTok videosunda ne küfür ederim ne uygunsuz bir şey yaparım. Yani böyle yapması beni çok kırıyor bilmiyorum. Beni üzen TikTok'u sil demesi değil bunun için benimle konuşmayıp insan yerine koymaması. Zaten en başından ne videomu beğenir ne takip etmezdi milletin her videosunu beğenip yorum atmasına rağmen (influencer arkadaşlarımın) beni takip bile etmiyordu
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer