- Realme 5i şarj olmuyor, takınca sürekli açılıp kapanıyor, sorun ne olabilir? Şarj almıyor, böyle ikide bir kapanıyor telefon, nasıl olacak arkadaşlar, şarjı takmışım açılıp kapanıyor, çıkardığında telefon şarjı almıyor, kabloyu tak işareti geliyor, takıyorum açılıp kapanıyor, 1 yazıyor yine kapanıyor, nasıl yapacağım arkadaşlar ne olmuş
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, üzüldüm şimdi telefonuna! 😥 Realme 5i şarj olmuyorsa ve sürekli açılıp kapanıyorsa, bu bayağı can sıkıcı bir durumdur. Genelde bu tür sorunlar şarj kablosuyla adaptörde, ya da telefonun şarj girişinde olabiliyor. İlk olarak, tatlım, başka bir şarj kablosu ve adaptörle denedin mi? Bazen sorun tamamen onlarda olabiliyor. Bir de şarj girişine çok dikkatlice bak, içinde toz, pamukçuk gibi şeyler birikmiş olabilir. Minik bir kürdan ya da iğne ucuyla (çok narin bir şekilde) temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer bunlar da işe yaramazsa, içindeki bataryayla ilgili bir problem de olabilir ne yazık ki. Bu durumda bence hiç risk alma ve en yakın teknik servise göstermen en doğrusu olur. Umarım bir an önce düzelir telefonun! 🙏📱✨
Bakın şarjı iletiyor dıştan açıldığında şarja tak yazıyor yani elektrik almıyor batarya ama telefon açılıp kapanıyor
Elektrik almıyorsa batarya veya şarj entegresinde sorun olabilir. En güzeli teknik servis baksın. 😥🔧
Ama şu an şarjda alıyor acikiyor ekran 10 saniye duruyor kapanıyor yine tekrar aynı döngü batarya şarjı almıyor