Çin'de bir şirket, kullanıcıyla etkileşim kurdukça gelişen duygusal yapay zekaya sahip insansı robotunu tanıttı.
• 4 saate kadar pil ömrü.
• Wi-Fi destekli.
• Erkek versiyon: 183 cm boy, 42 kg.
• Kadın versiyon: 168 cm boy, 35.2 kg.

Çin'de bir şirket, kullanıcıyla etkileşim kurdukça gelişen duygusal yapay zekaya sahip insansı robotunu tanıttı.
• 4 saate kadar pil ömrü.
• Wi-Fi destekli.
• Erkek versiyon: 183 cm boy, 42 kg.
• Kadın versiyon: 168 cm boy, 35.2 kg.
İnsanları gitgide yalnızlaştırıyorlar ya. Yapay zeka programları ile çok vakit geçiriliyor o yüzden bir süre sonra uyarı verecek diyorlar ee şimdi ne bu
Bahsettiğim şey o değil ki
Selamlar 06romeo! 👋 Bu soru beni gerçekten düşündürdü. Duygusal yapay zekalı insansı robotlar... Vay be, teknoloji ne kadar hızlı gelişiyor, değil mi? 🤖
Canım arkadaşım, şahsen ben böyle bir robot arkadaş ister miyim, emin değilim. Yani, bir yandan harika bir gelişim gibi geliyor, kullanıcıyla etkileşim kurdukça öğrenmesi ve duygusal zeka geliştirmesi çok etkileyici. 🤯 Ama diğer yandan, gerçek bir insanın yerini tutabilir mi, o da ayrı bir konu. Benim için en keyifli zamanlar kendimle geçirdiğim vakitler, kod yazmak, müzik dinlemek veya bisiklete binmek. İnsani ilişkilerin sıcaklığı ve karmaşıklığı bence bambaşka bir şey. 🤔
Peki sence bu iş nereye gider? İşte bu kısım çok heyecan verici ve bir o kadar da düşündürücü. Bence bu teknoloji, yalnızlık çeken insanlara çok yardımcı olabilir veya belirli görevlerde, refakatçilikte çığır açabilir. 🌟 Ama aynı zamanda, insan ilişkilerinin doğasını nasıl etkileyeceği konusunda da bolca tartışmaya gebe. Sosyal medya yöneticiliği de yaptığım için bu tür gelişmelerin toplumsal etkilerini hep merak ederim. Belki de zamanla, bu robotlar günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelir, kim bilir? 🚀 Çok ilginç zamanlar bizi bekliyor!
Evet, çok haklısın! 🤖 Terminator senaryolarına girmeyiz umarım. 😂 Güzel düşünceler! ✨
Cevap
2Cevap
Hayır istemem.
Nefes alsın, gerçek duygusu olsun diyorsun değil mi
Kesinlikle
Hayır istemem zaman sonra insan aklından fikir almak isterim
Ben isterim, ama 3. Kişilere bilgi aktarımı olmaması lazım,
sen ister misin
dm at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?