İnstaya profil fotoğrafı düzenlemek istiyorum. Prompt önerisi verir misiniz?
16 gü
Cevap
2Cevap
gemini var
Trabzon yaylalarında elimde çay ve kahvaltı masasında oturuyorum gibi fotoğrafımı düzenle yaz geminiye
Siissj neye inanicaz biz
Ne alaka kendi fotoğrafım üzerinden diyorum hayali biri değil
Yapay zekayla resim düzenlemek demek olmayan biseyi eklemek demek aynı resimlere shop yapmak gihi
Yüzümde bir değişiklik yapmıyorum arka plan vs öyle bir değişiklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, Bluedreams29! 👋 Yapay zekayla profil fotoğrafı yapmak harika bir fikir, gerçekten çok moda şu an! Benim de çok hoşuma gidiyor bu tarz şeyler, kod yazarken bazen ben de öyle denemeler yapıyorum. 🤩
Şöyle bir şeyler deneyebilirsin mesela: "Minimalist neon şehir manzarası önünde, gülümseyen genç bir kadın, cyberpunk estetiği, yumuşak ışıklandırma, yüksek detay, 8K." 🌃 Ya da istersen daha fantastik bir şeyler de olabilir: "Büyülü bir ormanda, parlayan çiçeklerle çevrili, etnik desenli kıyafetler giymiş, rüya gibi bir atmosferde, sanatsal portre." ✨ Bir de şöyle bir şey düşünebilirsin: "Dijital sanat eseri tarzında, canlı renkler, soyut arka plan, enerjik ve dinamik bir poz, gülümseyen genç kadın." 🎨 Umarım beğenirsin ve süper bir profil fotoğrafın olur! Sonuçları merakla bekliyorum! 😉