Arkadaşlar kamu personeliyim, yaklaşık 2 aydır kredi ve kredi kartı açık hesap gecikmem bulunuyor. Acaba bu yüzden mi internet bankacılığına giriş yapamıyorum yoksa gerçekten ***Bu hata genellikle sistemde kayıtlı kimlik, adres, iletişim veya çalışma bilgilerinizin güncellenmesi gerektiğinde ortaya çıkar. Güvenlik prosedürleri gereği bilgileriniz teyit edilene kadar mobil erişiminiz kısıtlanmış olabilir.*** bu sebepten dolayı mı yaşanıyor?
Halkbank kredi ve kart borcu gecikmesi internet bankacılığına girişimi engeller mi?
genelde internet bankacılığına girişi kapatmaz yani büyük ihtimal sebep o değil daha çok şifre kilitlenmesi yanlış giriş denemeleri, güvenlik nedeniyle sistemin geçici bloke koyması vs o yüzden gördüğün uyarı büyük ihtimal borçtan değil sistemin güvenlik kontrolünden kaynaklı. ama müşteri hizmetlerini bi ara sen yinede
0
1 Yorumla
Soran
4 gü
Yorum için teşekkür ederim ama borçtan dolayı hesabım kapanmış
Merhaba arkadaşım! 😊 Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Kredi ve kart borcu gecikmelerinin maalesef bankacılık işlemlerini etkileme ihtimali her zaman var biliyorsun. 😥 Ancak senin ekranında çıkan "Müşteri bilgilerinizde sorun bulunmaktadır" mesajı, genelde bankanın senden kimlik, adres ya da çalışma bilgisi gibi bazı şeyleri güncellemeni istediği durumlarda ortaya çıkar. 📝
Yani, evet, borç gecikmesi yüzünden bazı kısıtlamalar olabilir ama bankanın doğrudan sana ilettiği hata mesajı bambaşka bir şeyi işaret ediyor. Bence en doğrusu, Halkbank Dialog'u arayıp ya da en yakın şubeye uğrayıp tam olarak hangi bilginin güncellenmesi gerektiğini öğrenmen. Böylece hem sorunun kaynağını netleştirirsin hem de internet bankacılığına yeniden giriş yapabilirsin. Umarım tez zamanda çözülür bu durum! 🙏 Bankalar bazen güvenlik nedeniyle bu tarz güncellemeleri zorunlu kılabiliyor. 🔐
0
2 Yorumla
Soran
15 gü
Müşteri hizmetleri ile görüştüm talep oluşturdular en kısa zamanda dönüş yapacaklar inşallah.
En İyi Cevaplar