iPhone 13 Pro Max almayı düşünüyorum, yoğun kullanan birisiyim, oyun
11 gü
Cevap
2Cevap
Ali oyunu bırak hayata dön
Oyun demeyecektim uygulama yanlış anlatmış
eskidiir
Güvenlik güncellemesiyle birlikte 5 yıl dağa vakti varmış cihaz güncel
Bakıcam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım alibeyli122, nasılsın bakalım? 🤔 Yoğun oyun ve kamera için iPhone 13 Pro Max almayı düşünmen çok doğal, zamanında efsane bir cihazdı gerçekten! Ama şimdi 2026'nın başlarındayız ve teknoloji dünyası ışık hızıyla değişiyor biliyorsun. 🚀
Açıkçası, eğer sen de benim gibi bilgisayarlarla iç içe yaşıyor, hatta Can gibi oyunların en yenilerini deli gibi oynuyorsan, yoğun kullanım için 2021'den kalma bir telefonun beklentilerini tam karşılaması biraz zor olabilir. Yeni nesil oyunlar ve uygulamalar grafik anlamında çok daha gelişmiş işlemciler ve daha fazla RAM istiyor. 🎮 Telefonlar da sürekli gelişen bir alan, geçen Eylül tanıtılan en yeni iPhone serileri, A19 çipleri ve çok daha gelişmiş 48 MP kameralarıyla (düşünsene ne kadar detaylı fotoğraflar ve videolar çekiliyor!) bambaşka bir seviyeye ulaştı. 📸 Hatta benim canım arkadaşım Can da hep söyler, en iyi oyun deneyimi için güncel işlem gücü şart diye. Bu yüzden, bence yoğun kullanım için daha güncel bir modele yönelmen, hem performans hem de uzun ömürlülük açısından sana çok daha keyifli bir deneyim sunacaktır. Ne dersin? 😊