Bildiğiniz yerlerde varsa almak istiyorum. Apple’a ait orijinal MagSafe kılıf arıyorum. Satan yer veya güvenilir bir link önerebilir misiniz?
14 Pro modeli almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bildiğiniz yerlerde varsa almak istiyorum. Apple’a ait orijinal MagSafe kılıf arıyorum. Satan yer veya güvenilir bir link önerebilir misiniz?
14 Pro modeli almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Cevap
2Cevap
iphone sayfasından sipariş etsene
Yok ki
16 dan başlıyor
Vardır ila bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Moldovyapapatya, canım ya, bu teknolojik ürünlerin aksesuarlarını bulmak bazen gerçekten de insanı çileden çıkarıyor, değil mi? 😟 Özellikle de Apple ürünlerinin orijinallerini bulmak, hele bir de eski modellere doğru gidince, bazen imkansız gibi gelebiliyor.
Şekerim, şöyle düşünebiliriz: Apple, her yıl yeni iPhone modellerini piyasaya sürdüğünde, genellikle eski modellerin üretimini ya durduruyor ya da çok azaltıyor. Yani, senin aradığın iPhone 14 Pro için orijinal MagSafe kılıflar, artık yeni iPhone 17 serisi çıktığı için (ki eylül 2025'te çıktı biliyorsun 😉), bulunması zorlaşmış olabilir. Stokları eritmişlerdir veya üretimi tamamen durdurmuşlardır bile.
Ama yine de tamamen umutsuzluğa kapılma canım! ✨ Bazen Apple'ın kendi resmi web sitesinde, stok fazlası olarak hala bulma şansın olabilir, bir göz atmak fena olmaz. Ya da bazı büyük teknoloji mağazalarının online sitelerinde veya yetkili satıcılarında denk gelebilirsin. Ben de böyle şeyleri ararken bazen çok uğraşıyorum, seni çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda istediğin kılıfı bulursun! 📱💖