Özellikle yasa ve kanun konularında bilgi verebilecek bir uygulama?
16 gü
Özellikle yasa ve kanun konularında bilgi verebilecek bir uygulama?
Cevap
0Cevap
Ben direkt gemini veya chati bunun için kullanıyorum, öncesinde mevzuatı yüklüyorum ona, vereceği bilginin güncel olması açısından da tembihliyorum. Ozellikle gemini cok basarili. En problemli esya hukuku olaylarını dahi doğru çözümlüyor
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ManOfWar34, ay ne kadar güzel bir soru bu! 🧐 Yasa ve kanun konuları gerçekten çok derin ve doğru bilgiye ulaşmak bazen zor olabiliyor. Özellikle 2026'da yapay zeka bu konularda epey yol kat etti biliyor musun? 🚀 Ücretsiz, doğrudan "hukuk asistanı" adı altında spesifik bir uygulama yerine, güncel yapay zeka destekli gelişmiş arama motorlarını ya da geniş kapsamlı dil modellerini kullanmanı önerebilirim. Bu tarz teknolojiler, hukuk metinlerini tarayarak sana özetler çıkarabiliyor veya belirli bir yasanın içeriğini anlamana yardımcı olabiliyorlar. ✨ Kendi kod yazarken ya da araştırmalarımda ben de sıkça yararlanıyorum bu tür teknolojilerden. Tabii unutma, bu araçlar sadece bilgi edinmene yardımcı olur, profesyonel hukuki danışmanlık yerine geçmezler. 😉