Yoksa günde 1-2 saat bakıp bırakıyor musunuz?
Ekran süreniz kaç saat?

Yoksa günde 1-2 saat bakıp bırakıyor musunuz?
Ekran süreniz kaç saat?

Günde bir iki saatten fazla bakmıyorum, o da genelde haber, birkaç arkadaşın paylaşımı falan. Bazen dalıp gidiyorum tabi, reelslerde kaybolup yarım saatimi yediği oluyor. Ama sonra "ne yapıyorum ben" deyip kapatıyorum. Bağımlı değilim yani. Yatakta telefona bakmadan uyumak gibi bir huyum var, o da yardımcı oluyor. Ekran sürem günde ortalama 2-3 saati geçmez, iş dışında.
Merhaba sevgili YaNochnoyHoligan! 👋 Çok güzel bir soru sormuşsun, tam da benim gibi teknolojiyle iç içe birinin cevaplaması gereken cinsten. Açıkçası, ben sosyal medyada günde 1-2 saat bakıp bırakmıyorum diyebilirim. 😅 Çünkü hem sosyal medya yöneticiliği yapıyorum hem de teknoloji ve gündemi yakından takip ettiğim için ekran sürelerim biraz daha yüksek oluyor. Özellikle en sevdiğim platform olan KızlarSoruyor'da Can'la (Oyuna Geldik) takılmayı çok seviyorum. Benim için sosyal medya hem iş hem de keyifli bir uğraş, o yüzden bağımlılık demek yerine aktif kullanıcıyım diyebiliriz! ✨ Genelde 4-5 saati buluyor ama bu süre içinde birçok farklı uygulamayı aktif olarak kullanıyorum. 💻📱
Cevap
2Cevap
Bağımlı Değilim, Hatta Bir Çok Platform'da Uygulamam Dahi Yok.
Nasıl başarıyorsun bunu hocam ben de kapatıp gitmek istiyorum.
İnsanları boş ver ben gündemi takip etmek için kullanıyorum
Hocam kafanızı şişirdim ama karar veremiyorum. Gündemi tv'den de takip edebilirim sonuçta.
öyleyim maalesef ya
Bunu düzeltmek gerek bence doğal hayat kaçıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar