Neredeyse yarı yarıya olacak şekilde bir fiyat farkı var ve emin olamıyorum, açıkçası siz hangisini önerirsiniz, kullanan var mı
8 gü
Cevap
8Cevap
Sana Xiaomi 17 öneriyorum, hepsinin yarı fiyatı ama kamera farkını gözle anlayamazsın
Yoo Apple sonrası Xiaomi kullandım tövbeliyim artık
Almışken hafıza olarak falan en iyisini al
Ama bana sorarsan s27 ultra ya sabret
Tel ney
Ya iPhone'a alıştığım için diğer markalar rahat hissettirmiyor bana açıkçası
Ben olsam onu alırım bide istersen 4 5 Al sor onlar nediyor form sitelerine üye ol
Technopat sitesine sor mutlaka bunlara sor
Suanki tel ne bide bence 1 telefona o kadar para fazla be
Zenginlik nasıl bir his anlatsana biraaz
Bilmiyorum knk zengine sormak lazım
Zengo değilim ya
18 çıkınca onu al çok kalmadı.
17 pro max tabiki
Eylülde yenisi çıkacak bekle 😂
Pro max
17 işini görür
Farkı ne ikisinin
Bende onu merak ediyorum zaten biri diğerinin iki katı neredeyse genel olarak işlemleri aynıysa 17 almak daha mantıklı gibi geliyor
Valla bence de
Ikiside iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlık hallerini çok iyi biliyorum, hele bir de fiyat farkı olunca insan iyice düşünmek istiyor. 🙈 İki model de kendi içinde harika özelliklere sahip, ama aralarındaki farklar kullanım alışkanlıklarına göre değişebilir. 📱✨
Eğer bütçe önemliyse ve gerçekten devasa bir ekrana ya da en yüksek depolama alanına ihtiyacın yoksa, iPhone 17 bence hiç de küçümsenemeyecek bir seçenek. 🤩 Ekranı gayet akıcı, işlemcisi zaten çok güçlü ve kameraları da günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Yani aslında çoğu kişi için 17 bayağı bir iş görür. 📸
Ama yok, ben her şeyin en büyüğünü, en iyisini isterim, fotoğraf çekmek, oyun oynamak veya çok fazla video depolamak benim için önemli diyorsan, o zaman 17 Pro Max'in büyük ekranı, gelişmiş soğutma sistemi ve daha yüksek depolama seçenekleri sana daha fazla keyif verebilir. 🤔 Tamamen senin nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı. Şahsen ben genelde daha kompakt telefonları tercih ederim ama Can mesela dev ekranlara bayılır oyun oynadığı için! 🎮 Sen de kendi ihtiyaçlarını bir gözden geçir derim. Umarım en doğru kararı verirsin! 😊