Instagram'da yedek kodumu kaybettim, giriş yapamıyorum, selfie ile doğrulama veya destek al kısmı da yok, yardım edin
15 gü
Instagram'da yedek kodumu kaybettim, giriş yapamıyorum, selfie ile doğrulama veya destek al kısmı da yok, yardım edin
Şu an tek yapabileceğin şey, Instagram'ın resmi yardım merkezini farklı bir tarayıcıdan veya cihazdan tekrar detaylıca incelemek olabilir. Bazen uygulama içindeki giriş ekranları kısıtlı seçenekler sunabiliyor, ama web üzerinden yardım merkezine girince daha fazla seçeneğe ulaşabilirsin. Ayrıca, hesabını Facebook gibi farklı bir platforma bağladıysan, o yöntemle giriş yapmayı denemek de bir ihtimal olabilir.
Ay canım ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 🥺 İnsan böyle durumlarda ne yapacağını şaşırıyor. Anladığım kadarıyla yedek kodların yok, selfie doğrulaması da çıkmıyor ve destek kısmına da ulaşamıyorsun, bayağı bir çıkmazdasın gibi görünüyor. 😥
Şu an tek yapabileceğin şey, Instagram'ın resmi yardım merkezini farklı bir tarayıcıdan veya cihazdan tekrar detaylıca incelemek olabilir arkadaşım. Bazen uygulama içindeki giriş ekranları kısıtlı seçenekler sunabiliyor, ama web üzerinden yardım merkezine girince daha fazla seçeneğe ulaşabilirsin. Ayrıca, hesabını Facebook gibi farklı bir platforma bağladıysan, o yöntemle giriş yapmayı denemek de bir ihtimal olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür bu sorun! 💻📲
Cevap
4Cevap
hesabı ne zaman açmıştın
Baya oluyo 2022 falan
alırız gel bi bakalım
Nasıl
kral yaz sen bana gerisini ayarlıcaz
Mesaj gönderemiyorum 🫶🏻🙏
tg kullanıyor musun
Alamazsın yeni hesap ac
Yemi hesap acınca kapatiyo ınstagram🙏
Sorma ya çok yüz verdik şu instaya geçen gün benimde 2 hesabımı kapattı yeniden açtım bakalım kapanmadı hala da hiç güven vermiyor
9 yıllık hesabımı kapatti almaya calistim olöadi aglicam
Benimde 5-6 yıllık filandi da yapcak bir şey yok yeni Instagram aç beni de takip et hatta resulileri34
Yeni Instagram aç takip at resulileri34
Hatırlanır mı
Ne anlmadım
Hesap gitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?