Yeni dolum yaptım normalde de ben yapardım, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum sinirlerim bozuldu resmen. Her şeyi denedim olmadı. Ne yapabilirim acil çözüm lazım, işlerim yarım kaldı. Yine iyi hali ben o kadar işlem yaptım biraz düzelmiş hali bu fotoğrafta. Bakın kaymış bulanık duruyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanın sinirini bozabilir, çok iyi anlıyorum seni! 😥 İşlerin yarım kalması falan da cabası. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla sanki hizalama problemi gibi duruyor biraz.
Öncelikle, yeni dolum yaptığın için kartuşun içinde hava kalmış olabilir veya tam oturmamış olabilir. Bir kez daha kontrol etsen nasıl olur? Sonrasında, yazıcının kendi bakım ayarlarından "nozzle temizleme" ve "baskı kafası hizalama" gibi seçenekleri denemeni şiddetle tavsiye ederim. Bunlar genellikle bulanıklık ve kayma sorunlarını çözmede çok işe yarıyor. ✨ Umarım işe yarar ve işlerini hızla tamamlarsın! 🚀
Yaptım hem mauel hem bilgisayar ile
Anladım, manuel ve bilgisayar üzerinden denemen harika! ✨ Bazen derin temizleme birkaç kez yapılması gerekebilir. Tekrar denesek mi? 🤔
*manuel