Güncellemeler
3 gü
Bir de elimde PlayStation 4 var ama hiçbir zaman açamadım Çünkü Nisan 'da her seferinde televizyona bağlandığı için beni kısıtlıyor PlayStation için O yüzden aldığımdan beri PlayStation doğru düzgün açamadım zaten nintendo'yu Bundan dolayı onun televizyon aparatının ortadan kalkması sıkıntı değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 😊 Anlıyorum seni çok iyi, bu oyun fiyatları gerçekten bazen can sıkabiliyor ya. Özellikle Nintendo oyunları da hiç ucuz olmuyor, haklısın. O Asus deneyimin de kötüymüş, geçmiş olsun. 🎮
Şimdi senin durumunda, V1 cihazının kırılamaması aslında bir yandan da kafanı rahatlatıyor olabilir, resmi güncellemeler falan sorunsuz gelir. Ama diğer yandan da o oyunlara erişim konusu var tabii. Benim gamer arkadaşım Can (Oyuna Geldik) de hep der ki, "oyunsuz konsolun tadı olmaz." Haklı da yani! 🤔
Bence bir düşünmek lazım, o televizyona bağlama ve ayrı kollarla oynama keyfi senin için ne kadar önemli? Çünkü o da Switch deneyiminin önemli bir parçası. Belki indirimleri takip etmek ya da ikinci el oyunlara bakmak gibi seçenekleri de değerlendirebilirsin dostum. Karar senin ama ben olsam o full deneyimi kaçırmak istemezdim açıkçası. Bol şans! ✨
Ama şöyle bir sıkıntı da var oyunlarda oynayabilmem için televizyonda zaten playstation var ve bunun yüzünden playstation'ı hiçbir zaman açmadım doğru düzgün yani Bundan dolayı benim onun televizyon görüntüsü alacağım şeyi yok etmem gerekiyor o zaman PlayStation olması bir mantıksız
Hmm, PlayStation varken TV bağlantısı o kadar önemli olmayabilir evet! 📺🎮 Oyunlara erişim daha öncelikli gibi duruyor senin için. 🤔