Nintendo Switch kırılmış almak mı mantıklı yoksa V1 orijinal kalsın mı?

Öncelikle ilk başta Nintendo almadım Asus'un bir cihazı vardı, onu aldım hem hantaldı hem de şarjı çabuk bitiyordu. Bu yüzden değiştirmek zorunda kaldım ve ısınıyordu, o fiyata tek alabileceğim Nintendo vardı. Ben ilk modeli olan V1 modelini aldım ama maalesef ki benimki kırılamıyormuş. O yüzden oyunlara para vermek zorundayız ama oyunlar çok pahalı, para vermeden oyun oynamadan tadı çıkmıyor. Benim burada bunu sormamı gerektiren şey de kırılmış olanı da var ama şu anda benim aldığım, televizyona bağlayabildiğimiz bir aparat ve PlayStation gibi oynayabildiğimiz kollar, bunlardan mahrum kalacağım, sadece mavi ve kırmızı olan kollar ile cihazın kendisini alacağım, yanında hiçbir şey gelmeyecek. İşte mantıklı mı yapıyorum, üstüne para vermeyeceğim çünkü bundan daha uygun. Ne, kırılmış almak mı daha mantıklı yoksa böyle kalsın mı? Ama oyun oynamam, benim yeni oyunları almam çok uzun sürer, bu sürede de olanlar alana kadar zaten netten 10 oyunları fahiş bir fiyata çıkmış olur, zaten Mario oyunları pahalı, bakmışız 5 TL'ye çıkmış ne yapacağım
Güncellemeler
3 gü
Bir de elimde PlayStation 4 var ama hiçbir zaman açamadım Çünkü Nisan 'da her seferinde televizyona bağlandığı için beni kısıtlıyor PlayStation için O yüzden aldığımdan beri PlayStation doğru düzgün açamadım zaten nintendo'yu Bundan dolayı onun televizyon aparatının ortadan kalkması sıkıntı değil
Nintendo Switch kırılmış almak mı mantıklı yoksa V1 orijinal kalsın mı?