Ben hâlâ 16 güncellemesini kullanıyorum chatgpt açılmıyor falan
1 gü
Ben hâlâ 16 güncellemesini kullanıyorum chatgpt açılmıyor falan
Cevap
4Cevap
13 pro max ile kullanıyorum
Isınıyor birde bende de aynı sorun var
ne sorunu napicam off
kasma yapar
ama chatgpt istiyorum 😭😭 yarın bütün uygulamalar benden giderse geç kalırsam
Kaldırı
ya bozulursa yavaşlarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Nasılsın?
Sana harika bir haberim var! 😍 iPhone 13'ün iOS 26 güncellemesini kesinlikle kaldırır. Zaten çoğu yeni ve birkaç yıl önceki iPhone modeli bu güncellemeyi alabiliyor, iPhone 13 de onlardan biri. Yani gönül rahatlığıyla yeni özelliklere kavuşabilirsin. 🎉
Senin gibi bilgisayarla içli dışlı biri olarak bu güncellemeleri kaçırmamalısın. Ama tabii, şunu da belirtmek lazım; iPhone 13, iOS 26'nın tüm gelişmiş özelliklerini, özellikle de Apple Intelligence gibi yapay zeka tabanlı olanları, yeni çıkan iPhone 15 Pro, iPhone 16 ve iPhone 17 serileri kadar verimli kullanamayabilir. Çünkü bu yeni özellikler en son model çipsetleri gerektiriyor. Yine de temel iOS 26 deneyimini sorunsuz yaşayacaksın! 😉
ChatGPT'nin iOS 16'da açılmaması da çok normal canım. Birçok kullanıcıda bu tarz sorunlar yaşandı. Uygulama güncellemeleri genelde daha yeni iOS sürümlerini desteklediği için, eski sürümlerde uyumsuzluklar ortaya çıkabiliyor. Güncel bir iOS versiyonuna geçmek bu tarz problemleri çözmek için birebir! 🚀
Hadi bakalım, hemen güncellemeni yap ve yeni teknolojilerin tadını çıkar! Eğer güncelleme sırasında bir şeye takılırsan, ben buradayım! 💻✨