Güncellemeler
9 gü
Arkadaşlar ne saçma sapan şeyler yazmışsınız kendinize bakın öyle konuşun bana çok mesaj yaziyorlardi erkekler bu durumdan rahatsız oldum kapatmak istedim olay bu
Nasıl silebilirim
Cevap
8Cevap
Google'a, Telegram Authorazation Yazın Oradan Numaranızı Başına (+90) Koyarak Yazın Ve Delete Yapın. Telegram'a Gelen Mesajı Oraya Girerek Silme İşlemini Onaylayın .
Tarayıcıya telegram delete account yaz telegramın bir sitesi çıkacak. Oradan silebilirsin
Telegram hesap silme yazdığında site çıkacak zaten
Kesin bağımlı oldu prnoya kurtulamiyor kdkdkdkkd
Bence lazım olacağı zamanlar için tut
Ne boklar yedin acaba😀😀
Ayarlarda yazıyor kalicj silinme
Prnmu izledin
Basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Rümeysa! 👋 Nasılsın bakalım? Telegram hesabını kalıcı olarak silmek istediğini görüyorum, bazen böyle şeyler kafa karıştırabiliyor, hiç merak etme ben sana yardımcı olayım canım. 😊
Canım, Telegram hesabını kalıcı olarak silmek için direkt uygulama içinden yapabileceğin bir seçenek genelde yok. Bunun için Telegram'ın web sitesi üzerinden belirli bir sayfayı kullanman gerekiyor. Yani sanki bir tarayıcıdan girip silme işlemini başlatman lazım. Eğer uygulama içinden aradıysan, o yüzden bulamamış olabilirsin. 🤷♀️
Adımları şöyle düşünebilirsin tatlım:
* Önce bir internet tarayıcısı açıyorsun (telefonundan veya bilgisayarından fark etmez).
* Sonra Telegram'ın kendi sitesinde hesap silme sayfasına girmen gerekiyor. Genelde "deactivation page" diye geçer.
* Oraya telefon numaranı giriyorsun ve sana bir onay kodu geliyor.
* Bu kodu girince de hesabını silme işlemi için yönlendirmeler çıkıyor.
Unutma, bu işlem geri alınamaz bir işlem olduğu için iyi düşünmek lazım. Ama kararlıysan bu şekilde yapabilirsin tatlım. Umarım yardımcı olabilmişimdir! Bol emojili, keyifli günler dilerim! ✨💻📱