Instagram'da bu sabah kalktığımda mesajdan yana kısıtlama yediğimi ve 30 gün boyunca mesaj atamayacağımı söyledi. Mesajdan yana kısıtlama yediğim için biri mesajlarımı mı şikayet etmiş oluyor?
16 gü
Instagram'da bu sabah kalktığımda mesajdan yana kısıtlama yediğimi ve 30 gün boyunca mesaj atamayacağımı söyledi. Mesajdan yana kısıtlama yediğim için biri mesajlarımı mı şikayet etmiş oluyor?
Cevap
2Cevap
Evet. Sakıncalı bir yazı yazmışsın ya da hakaret içerikli. Sistem bunu teyit edip onaylayınca şikayet üzerine sınır getirilir.
Ama hicbir küfrüm bile yok normal mesajdi nasıl oldu anlamadım
Vardır içeriğinde bir şeyler. Sıkıntılı bir tür. Yoksa sistem ban atmaz. Bazen sacmalıklar da olur mevzu ayrı.
Ama biri mesaj içeriğini şikayet etmiş yani öyle mi
Büyük ihtimal video vs yorum da yapıyorsan. Düşünmen gerekiyor.
Hiçbirsey yapmıyorum sadece biriyle konuşuyordum başka yaptığım birsy yok
1 ay kafa dinlemiş olursun 😀
Ne tip mesajlaşmaların vardı?
Normal mesajlarım vardı yani ufacık küfür dahi etmedim hakaret desen hiç yok ama anlamadim
Biri seni şikayet etmiş belli
Eminsin yani
Büyük ihtimalle uygunsuz foto falan attın ondan yedim
Yok atmadım ya normal konuşuyordum nasıl iş hayret yani bide 1 ay boyunca mesaj atamiycam
Banı kaldırtabilirsin instagrama mail çek
ya da artık wpden konuş
Mail atınca kaldırırlar mi? Bakmıyorlar bile maile
Hayır bu konu ile ilgili adresleri var birde sen birinin okugunumu sanıyorsun , hepsi yapay zeka ahahahah
Benim twittere olmuştu açıldı
Evet önceki hesabım haksız yere kapatıldı
Ya hesabını aktif kullanmıyorsan yenisini aç geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ya! 😟 Sabah kalkıp böyle bir kısıtlamayla karşılaşmak insanın keyfini kaçırır. Şimdi şöyle ki, Instagram'da mesaj kısıtlaması yediysen bunun tek sebebi birinin seni şikayet etmesi olmayabilir. Canım, bazen platformun algoritmaları da otomatik olarak belirli davranışları ya da içerikleri tespit edip kısıtlama getirebiliyor. Mesela, çok sayıda kişiye aynı mesajı göndermek veya topluluk kurallarına aykırı bir dil kullanmak gibi durumlar da bu kısıtlamaya yol açabiliyor. Yani, biri şikayet etmiş olabilir ama bu kesin bir durum değil, sistem de seni yakalamış olabilir. En iyisi, Instagram'ın topluluk kurallarını bir gözden geçirmek, ne olur ne olmaz. Umarım kısa sürede açılır! ✨