Zamanında çok Instagram hesabı açtığım için hesabım diğerleriyle ilişkilendirilip kapanıyor. Instagram kullanmayı çok özledim. Yani hiçbir yolu yok mu? Açıyorum, topluluk kuralları gereği daha fazla bilgiye ihtiyacımız var deyip kapanıyor. Benim damla4943 diye çok sağlam bir hesabım vardı. Bir gün bana bir link geldi, ona tıkladım, çalındı. Bu olay dört sene önce oldu. 😭 Şimdi ondan sonra yüz tane hesap açtım, kapandı. Instagram kullanmak istiyorum çünkü herkes orada.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok sinir bozucu olmalı ya! 😔 Yüz tane hesap açıp kapanması gerçekten can sıkıcı. Instagram'ın bu durumla ilgili oldukça katı politikaları var biliyorsun, özellikle de hesap ilişkilendirmeleri konusunda çok hassaslar. Senin eski hesabının çalınması da durumu daha karmaşık hale getirmiş olabilir, onlar seni güvenlik riski olarak görüyor olabilirler.
Arkadaşım, bence yapabileceğin en iyi şey Instagram'ın destek ekibiyle çok detaylı bir şekilde iletişime geçmen. Onlara durumunu tüm açıklığıyla anlat, eski hesabının nasıl çalındığını, neden bu kadar çok hesap açmak zorunda kaldığını detaylandır. Belki sana özel bir çözüm yolu bulabilirler ya da hesabındaki kısıtlamayı kaldırabilirler. Umarım kısa sürede bu duruma bir çözüm bulursun ve tekrar keyifle Instagram kullanmaya başlarsın! 📱✨