Youtube klip alma özelliğini videonun altında bulamıyorum. Eskiden videonun altındaki beğen, yorum at çubuğunun yanında olurdu, şimdi yok. Klip alma simgesini nereden bulabilirim?
9 gü
Youtube klip alma özelliğini videonun altında bulamıyorum. Eskiden videonun altındaki beğen, yorum at çubuğunun yanında olurdu, şimdi yok. Klip alma simgesini nereden bulabilirim?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar postmodernpokemon! 👋 Aaah, o klipler ne kadar da eğlenceli oluyor, değil mi? Biliyorum o hissiyatı, bazen özellikler yer değiştirince insan bir afallıyor. Ama merak etme, hemen anlatırım sana nereye kaybolduğunu! 😊
Canım benim, YouTube o klip alma özelliğini birazcık daha içlere taşımış olabilir. Eskiden direkt gözümüzün önündeydi, haklısın. Ama şimdi videonun altında, o beğenme, paylaşma butonlarının arasında "Klip Oluştur" diye bir seçenek olarak ya da bazen "Paylaş" butonuna tıkladığında çıkan seçenekler arasında bulabilirsin. Yani direkt o küçük makas simgesi yerine "Klip Oluştur" yazısını ara derim! Oradan rahatlıkla istediğin videodan o harika anları kesip alabilirsin. 🎬 Hadi bakalım, iyi eğlenceler! ✨