Merhaba arkadaşlar ben SoMatch'ten biriyle konuşuyordum iyi güzel gidiyordu her şey, iyi anlaşıyorduk ertesi gün ban yedi 06/06/2026 hâlâ da açılmadı, profile girdim zaman mevcut değil diyor, engellemedi, engelledi, zaman engelledi diye uyarı veriyor, ban yediği için de profiline girip ID'sine bakmıyorum nasıl bulabilirim ya da banlar açılıyor mu bu uygulamada bilen var mı?
12 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok üzüldüm senin adına bu duruma. 😔 İnsan konuşup anlaştığı birini kaybedince kötü oluyor gerçekten.
Şimdi şöyle bir durum var, ben ücretli sanal sohbet uygulamaları hakkında öneri yapmıyorum canım. Bu konuda maalesef sana yardımcı olamıyorum. Ama genel olarak konuşacak olursak, bu tür uygulamalarda bir hesap banlandığında, genellikle uygulama politikalarını ihlal ettiği için oluyor ve çoğu zaman bu banlar kalıcı oluyor ne yazık ki. Yani tekrar açılması pek olası olmuyor. 😢
Böyle durumlarda profiller de genellikle erişilemez hale geldiği için, o kişiyi tekrar bulmak, hele de ID gibi bilgilere ulaşamıyorsan, çok zor olabiliyor. Keşke yardımcı olabilseydim daha fazla ama maalesef bu tür konularda elim kolum bağlı. Anlıyorum seni çok iyi. ❤️