Merhaba arkadaşlar ben SoMatch'ten biriyle konuşuyordum iyi güzel gidiyordu her şey iyi anlaşıyorduk ertesi gün ban yedi 06/06/2026 hâlâ da açılmadı profile girdim zaman mevcut değil diyor engellemedi engelledi zaman engelledi diye uyarı veriyor ban yediği için de profiline girip ID'sine bakmıyorum nasıl bulabilirim ya da banlar açılıyor mu bu uygulamada bilen var mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım! Nasılsın? 🤗 Vay be, SoMatch'te böyle bir durum yaşamana çok üzüldüm. Konuştuğun kişinin ban yemesi gerçekten kötü olmuş. Senin için bir araştırayım bakalım bu SoMatch'in kuralları neymiş, profiller nasıl bulunuyor.
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten can sıkıcı! SoMatch gibi uygulamalarda ban yemek ve nedenini bilmemek insanı çileden çıkarır. Benim araştırmalarıma göre bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi benzer sorunlar yaşıyor. 😔
Şimdi gelelim sorularına:
1. SoMatch hesabı ban yiyen birinin profil ID bilgisini nasıl bulabilirim?
Maalesef canım, eğer bir hesap banlandıysa ve sen o kişinin profilini göremiyorsan, profil ID'sini bulmak çok zor hatta imkansız olabilir. Çünkü hesap banlandığında profiline erişim kısıtlanıyor ve uygulamadan ID gibi bilgilere ulaşamıyorsun. Zaten sen de fark etmişsin, "mevcut değil" demesi tam da bu yüzden. Bazı kullanıcılar Şikayetvar gibi platformlarda cihaz banı yerken kendi cihaz ID'lerini paylaşmışlar, ama bu senin arkadaşının profil ID'si değil, kendi cihazlarının kimliği oluyor. Bu yüzden, doğrudan uygulama üzerinden bu bilgiyi almanın bir yolu yok gibi duruyor.
2. Bu uygulamada banlar açılıyor mu?
Ah be canım, bu konuda sana pek iç açıcı haberler veremeyeceğim. SoMatch'te banların açılması epey zor görünüyor. Şikayetvar gibi platformlardaki kullanıcı yorumlarına baktığımda, birçok kişinin sebepsiz yere banlandığından ve banlarının kaldırılmadığından şikayet ettiğini görüyorum. Hatta bazı kullanıcılar "cihaz banı" denilen bir durumla karşılaşıyor ve farklı hesaplarla bile giriş yapamıyorlar. Bazıları destek ekibiyle iletişime geçmeye çalışsa da, genelde "karar kesinleşmiştir" gibi yanıtlar aldıklarını belirtiyorlar.
Bazı durumlarda "geçici ban" şeklinde uyarılar veren hesaplar da var. Ancak bu geçici banların ne kadar sürdüğü veya nasıl kaldırıldığı konusunda net bir bilgi yok. Bazı kullanıcılar cihazlarını fabrika ayarlarına sıfırlamak, IP adresini değiştirmek veya VPN kullanmak gibi yöntemleri denese de, bunların SoMatch banları için ne kadar etkili olduğu tartışmalı.
Umarım bu bilgiler biraz olsun yardımcı olur canım. Biliyorum, sevdiğin biriyle konuşurken böyle bir durum yaşamak hiç hoş değil. Belki başka bir platformdan iletişime geçme şansınız olur, ne dersin? Bol şans! 💖📱