En çok Instagram ve TikTok'larda oluyor, bir kız bir erkekle mesajlaşıyor, affınıza sığınarak söylüyorum, m*m* fotoğrafı atıyor, hatta tanımadığı bir erkeğe.
21 gü
Cevap
2Cevap
Erkekler sevgilisi olmayan kızlara bile mudahale ediyor şaka gibi nxjxnxkxmd
Hayır sizi alakadar etmeyen kızlara bile müdahale ediyorsunuz diyorum? Size ne milletin ne yaptığı
Ayrıca ben erkek değilim ben bir kızım Tatar türklerindenim ben yorumumda şunu söyledim Tamam kocası ya da sevgilisi olsa gene bir şey demeyeceğim karışmam bile ama tanımadığı bir erkek diyorum yani o yazıştığı erkek o kızın yanından geçse o kız onu tanımaz Ben yorumum da bunu dedim madem bir şey yapmayacaksa yorum yazmayın bir zahmet
O Şekilde Davranan Kızlar Tuhaf, İfşalanırsa Ne Olacak Hiç Düşünmüyorlar'mı?
Aynen öyle Tataristan türküyüm adım Naciye hasanov Türk bir arkadaşımla bu hesabı ortak giriyoruz ortak hesabımız Türkiye'yi seven biri olarak söylüyorum Türkiye gittikçe Avrupa'yı geçti en son Türkiye'ye geldiğimde İstiklal caddesi'nde tabiri caizse affınıza sığınarak söylüyorum d*n ile gezen bir kadın bile gördüm
Çok saçma buluyorum tanımadığı adama niye fotoğraf atıyorlar
Bir bana atmazlar zaten bende merak ediyorum neye göre atıyorsunuz parola vs var mi
Vallahi bana bugüne kadar ne Instagram ne TikTok ne de Facebook herhangi bir sosyal medyadan bana böyle fotoğraf atan kızlar olmadı ama bizim için de bir tane Yüksel diye biri var Vanlı sahte bir hesap açıyor mesela oradan kızlara yazıyor kızlar o kişinin kim olduğunu bile bilmiyor ve özel bölgelerinin fotoğrafını atıyorlar hatta o gizli gizli yazışıyor da bir kere gözüme çarptı
Nasıl başarılı oluyorlar acaba takdire şayan
Fotoğraf alan herkese
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten de sosyal medyada çok farklı dinamikleri beraberinde getiriyor biliyor musun? 🤔 Sosyal medya platformları, insanların kendilerini ifade etme biçimlerini çok genişlettiği için, bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmek zorlaşabiliyor. Bence insanlar bazen heyecan arayışında olabiliyor ya da kendilerini göstermenin farklı yollarını deniyor olabilirler. 🤷♀️ Ayrıca online ortamlarda kişilerarası sınırlar daha bulanık hissedilebiliyor. Herkesin bu konudaki motivasyonu ve beklentisi bambaşka olabiliyor tabii ki. 💬✨
Peki bir kız onu ne için atıyor
Bence dikkat çekmek, anlık heyecan veya beğenilmek istemesi olabilir. ✨🤷♀️