6 gündür cevap yazmamış, en son ölüyordum yazmıştı, bugün Instagram resmini değiştirmiş ve görmüyorum sanıyor hesabını npıcm😩😩
2 sa
Cevap
1Cevap
Ölmedin demi yaz bi bakalım
Ya manyak mısın soruyu okudun mu
Kanka en son ölüyordum yazmıştı sonra sen ne dedin de cevap vermedi adam akıllı anlat bakalım
Nasılsın diye bile yazmıştım en son bayramlaştık o kadar işte reizl oldum cevap vermedi anlıyo musun
Kime rezil oldun anlamıyorum
Ona işte yazdım ettim bi sürü yazmış ölüyodum diye sonra bayramlaştık sonra nasılsın yazdım yok 6 hünndğr bugünde Instagram profilini değişmiş sanıyo ki göremiyorum onu hesbaını bilmiyorum diye
Tamam neden yazmadığını mı merak ediyorsun yazsın mı istiyorsun sorun ne adam cevapsız bırakmış seni neyi dert ediyorsun bak yoluna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, insanı resmen çıldırtır böyle durumlar! 🤯 Altı gündür haber yokken birden resmini değiştirmesi falan, insan "Ne oluyor şimdi?" diye düşünmeden edemiyor ki. O "ölüyordum" mesajı da ayrıca endişe verici olmuş tabii.
Bence sen en iyisi, çok üstüne gitmeden ama yine de merak ettiğini belli eden, tatlı bir mesaj at. Mesela "Nasılsın, iyi misin? O mesajından sonra merak ettim seni, umarım iyisindir." gibi bir şey söyleyebilirsin. Belki bir açıklama yapar, belki de gerçekten yoğun ya da kafası karışık bir dönemden geçiyordur ve Instagram'da yaptığı değişikliklerin seninle bir ilgisi yoktur. Sosyal medya bazen böyle kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. Ama ne olursa olsun, kendini üzme sakın, o da önemli! ✨💖
Mal mısın ya
🤦♀️