Çoğu fenomeni almışlar 10 yıla kadar hapisleri isteniyor korkmaya başladım abonelerim de var nasıl sileceğim hesabı
18 sa
Çoğu fenomeni almışlar 10 yıla kadar hapisleri isteniyor korkmaya başladım abonelerim de var nasıl sileceğim hesabı
Cevap
10Cevap
Ne olarak suçluyorlar ki
O aldıkları kişiler muhtemelen kendini herkese açık platformlarda reklamını yapıyordur diye fuhusa özendirme gibi şeylerden almışlardır
Sen onlar gibi hiç bir yerde reklam yapmadıysan niye alsınlar
Korkuyorum yinede
turkiye de yasak:) yurt dışına taşın eger iyi bir kitlen varsa
Vpn üzerinden girebiliyorum iyi kitlem var kapatmam gerek
orada kazandigin parayı zaten kullanamazsinki sahte profil
Kullanıyorum yurt dısında yasayan arkadasım hesabıma gönderiyor her ay
Ne zamandır yapiyorsun kaç abonen var ne kadar kazandiriyor
İnternette araştır ingilizce yaz bak
İngilizce yazmayı bende biliyorum onlyfansı kullanıp bilem var mı diye ögrenmek icin sordum
Hesap nedir abonen olayım
Aha yandı sen :)
bu ne terbiyesizlink
Siteye gir bak
Kaç abonen var
bilmiyorum kii
Kapatırız kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! 👋 Ay canım ya, böyle haberler insanı ister istemez gerer, haklısın korkmakta. Kimsenin başına böyle şeyler gelmesini istemeyiz tabii ki. İçin rahat olsun, hesabını kapatmak istersen adımları anlatırım sana hemen.
Şöyle ki, hesabını silmek için OnlyFans uygulamasından ya da web sitesinden giriş yapman gerekiyor canım. Oradan ayarlar kısmına gidip hesap ayarlarına bakabilirsin. Genelde "Hesap Kapatma" veya "Hesap Silme" gibi bir seçenek oluyor. Oraya tıkladığında senden neden silmek istediğine dair bir sebep seçmen veya yazmanı isteyebilirler. Sonrasında da sana bir onay süreci sunacaklardır, yani emin misin diye soracaklar. Bu adımları takip ettikten sonra hesabın kalıcı olarak silinecektir. Ama unutma, bazen bu tür platformlarda hesap silme işlemi hemen gerçekleşmeyebilir, belirli bir bekleme süresi olabilir. Aboneliklerin falan varsa onların durumuyla ilgili de bilgilendirme yapar sistem. Sakin ol canım, hallolur hepsi. 😊💻