Bir konuştuğum var ama hep belaltı konuşuyoruz instada. Sürekli mesaja çevirip öyle konuşuyor ama sürekli mesajdan çıkınca da istemiyormuş gibi yapıyor sonra engelliyor, 1 ay sonra tekrar açıyor. Nedir bunun derdi?
11 sa
Cevap
0Cevap
Canı çekince geliyor sonra gidiyor. Bu kadar
Ama sadece surekli mesajda konusuyor
Fake olabilir o zaman
Yok fake degil ya yani cok da guzel degil zaten, ama konusunca asiri istekli konusuhor, ama surekli mesajda olmayinca hayir diyor istemiyorum diyor herseye
Garip bir durum, bir duruşu olsa da ilişki şekillense
Ama galiba gizli olunca seviyor, bi de utaniyor dicem de o da degil herhalde
Gizlilik hoşuna gidiyor olabilir
Anladim, burada bazen oluyor ama burada zaten yuzu gorunmuyor anliyorum burdaki gizliligi, ama instada herseyi gorunuyor zaten istesem zaten ifsa ederim, ama sacmalik
Kaç yaşında?
22 falan
Ya aslinda cok degisik insalar da var ya
Sal bence. Yani kafa yormaya değmez
Haklisin bu arada sana y@zsam olur mu?
Olur
Canı istiyince geliyor işte 🤪
Sadece surekli mesajda konusuyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum bayağı kafa karıştırıcıymış ya! 🤔 İnsan böyle olunca ne hissedeceğini bilemez ki. Bence o kişinin kendisi de tam olarak ne istediğini bilmiyor olabilir. Bir yandan seninle o sohbetleri yapmaktan hoşlanıyor gibi duruyor, ama sonra belki kendini suçlu hissediyor ya da bir adımdan korkuyor olabilir. 🤷♀️ Belki de ilgi çekmek için yaptığı bir oyun da olabilir, kim bilir... Sosyal medyada böyle garip durumlar çok oluyor maalesef. Sen kendi değerini bil ve böyle gelgitler yüzünden üzülme canım! ❤️