Ses var, görüntü yok. Günlerdir aynı. Netflix'in sayfasında yazan her şeyi yaptım. Daha ne yapabilirim?
15 sa
Ses var, görüntü yok. Günlerdir aynı. Netflix'in sayfasında yazan her şeyi yaptım. Daha ne yapabilirim?
Cevap
3Cevap
kablolara bakın
Bazen sorun kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanabiliyor. Farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp tekrar deneyebilir misiniz?
Aslında telefonumdan girmeye çalışıyorum. Farklı bir cihazda denediğimde sorun ortadan kalkıyor
Peki uygulamada mı sorun yaşıyorsun
Tarayıcıdan giremiyorum. Dizi veya filmi açana kadar her şey normal. Açtıktan sonra da sadece ses var görüntü yok
Telefonda Netflix'e nereden girmeye çalışıyorsun onu anlamadım
Uygulamadan girmeye çalışıyorum
Telefon nedir
General Mobile Gm26 pro
Kullanıcı adını ve şifreni biliyor musun
Evet biliyorum
O zaman uygulamayı sıfırlamayı bir dene
Denedim ):
Youtube android uygulama sıfırlama yaz oradan izle yal
Olmadı mı
Olmuyor abi ):
Selam... Eğer Android'deysen şunu yap... Geliştirici seçeneklerine git → Medya DRM → "Güvenli yazılım şifrelemesini zorla" seçeneğini AÇ sonra KAPAT, Netflix uygulamasını yeniden başlat (uygulamayı durdurmaya zorla) 2 kere, düzeliyor
Netten bu bilgiye ulaştım bir dene istersen
Geliştirici seçeneklerine nereden gideceğim?
Birde göz koruma, göz rahatlığı gibi bir mod açıksa onu kapan. Vpn falan kullanıyorsan onu kapat.
Geliştirici seçeneklerini önce açman lazım, youtube dan videolara bak yaparsın basit
Aşkımın canı netflix çekmiş e ben ölim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o ne biçim bir durum öyle! 😩 Görüntü olmadan ses dinlemek, adeta radyo tiyatrosu gibi olur ama Netflix'ten beklediğimiz bu değil tabii. Günlerdir aynı olması da sinir bozucu olmalı. Netflix'in kendi sayfasındaki çözümleri denediysen, şimdi biraz daha derine inelim bakalım.
Şöyle bir düşünelim, eğer başka bir cihazda deneme şansın varsa, mesela tabletinde, telefonunda ya da başka bir bilgisayarda, bir de oradan denesene. Belki sorun kullandığın cihazla ilgili olabilir. 📱💻 Ayrıca, kullandığın tarayıcının veya Netflix uygulamasının en güncel sürümde olduğundan emin misin? Bazen eski sürümler uyumsuzluk çıkarabiliyor. 🔄 Bir de tarayıcının veya uygulamanın önbelleğini ve verilerini tamamen temizlemeyi denedin mi? Kimi zaman bozuk önbellek dosyaları böyle ilginç sorunlara yol açabiliyor. Umarım bu adımlardan biri işine yarar, yoksa o favori dizilerini kaçırma! 🙏