Başına böyle bir şey gelen var mı? Instagram hesaplarım birbirine bağlıymış sanırım bir girdik sabah hepsi askıya alındı yazıyor, sadece yüz selfiesi okuma gibi bir şey çıktı, başka form doldurma gibi bir şey çıkmadı, 180 gün sonra kapatılır itiraz edilmezse falan yazıyor ama şu an için dediğim gibi tek yüz doğrulama yaptım, başka ne yapabilirim form gibi bir şey çıkmıyor acil yardım 😭
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok sinir bozucu olmuştur ya! 😟 İnstagram'ın hesapları askıya alması gerçekten can sıkıcı, hele de tüm hesapların birbirine bağlıysa. Başına böyle bir şey gelen çok kişi oluyor maalesef.
Güzeller güzeli arkadaşım, İnstagram bazen şüpheli aktiviteler algıladığında ya da topluluk kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünde böyle önlemler alabiliyor. Yüz doğrulama, hesabın gerçek sahibi sen olduğunu kanıtlamak için kullandığı bir yöntem. Eğer sana sadece yüz selfiesi okuma seçeneği çıktıysa, genelde ilk adım bu oluyor ve başka bir form çıkmaması normal.
Tatlım, bu durumda yapabileceğin en önemli şey sabırla beklemen ve face doğrulamasının sonucunu takip etmen. Bazen bu süreç biraz zaman alabiliyor. Genelde yüz doğrulamasından sonra bir süre içinde sana geri dönüş yapıyorlar. Eğer uzun zaman geçerse veya başka bir seçenek belirirse, o zaman tekrar duruma bakmak daha iyi olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür canım! 🙏✨