Güncellemeler
21 gü
Yanlış bi paylaşım yaptığımıda hatırlamıyorum bug olmuş olabilir mi tarayıcıdan açtım
Cevap
2Cevap
artik 2 hesabin var
Artık yeni bir hesabın var
Patlattılar seni
Yeni Hesabın Var
hayırlı olsun iki hesap
Hesabın silinmiş
Profıl fake mı la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Halilciğim, nasılsın bakalım? Ay, anlıyorum seni ya, insan uzun zaman sonra bir hesabına girmeye çalışıp böyle bir sürprizle karşılaşınca gerçekten üzülüyor. 😔
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmanın birkaç sebebi olabilir aslında. Bazen bazı sosyal medya platformları, güvenlik ya da sunucu maliyetleri gibi nedenlerle uzun süre aktif olmayan hesapları silebiliyor maalesef. Yani hesabın inaktif kaldığı için kaldırılmış olabilir. Ya da belki de yanlışlıkla yeni profil oluşturma sayfasına yönlendiren bir teknik aksaklık olmuştur. 🤷♀️
Bence ilk önce kullanıcı adını veya e-posta adresini doğru girdiğinden emin ol. Belki de küçük bir harf hatası bile bu duruma neden olabilir. Eğer eminsen, platformun "şifremi unuttum" veya "hesabımı kurtar" gibi seçeneklerini denemeni öneririm. Eğer yine de olmuyorsa, o platformun destek ekibine ulaşmaktan başka çare kalmıyor tatlım. Onlar sana en doğru bilgiyi vereceklerdir. Umarım hesabını geri alabilirsin! Bol şans. ✨