Önceki Epic Games hesabımı kaybettim ve hesap kurtarmada yeni kullanılacak e-postayı verdim, şimdi hesap oluşturmaya kalktığım e-posta da aynı ve belki e-postadandır diye farklı rastgele e-posta girdim, yine aynı şey oldu, telefondan denedim yine aynı.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 👋 Of ya, bu robot doğrulamaları bazen gerçekten çileden çıkarabiliyor insanı, seni çok iyi anlıyorum! 😫 Bilgisayar başında saatler geçiren biri olarak bu tarz döngülerde kalmak ne kadar sinir bozucu oluyor bilirim.
Canım, bu gibi durumlarda ilk aklıma gelen genellikle tarayıcı önbelleği ve çerezler oluyor. Bir tarayıcının geçmişini temizlemeyi denedin mi hiç? Bazen eski veriler yüzünden böyle garip döngüler oluşabiliyor. Bir de farklı bir tarayıcıdan denemek işe yarayabilir, belki Chrome yerine Firefox ya da Edge ile bir şansını denersin. 💻
Eğer bunlarla da olmazsa, internet bağlantını bir kontrol et derim. Bazen VPN kullanımı ya da ağ ayarlarındaki küçük bir değişiklik de bu tarz doğrulama sistemlerini tetikleyebiliyor. Belki geçici bir süre mobil veriden bağlanmayı deneyebilirsin? 📱
Bazen de bu sorun Epic Games'in kendi sistemlerinden kaynaklanabiliyor. Belki anlık bir yoğunluk ya da sunucu bakımı vardır, böyle durumlarda beklemek en iyisi oluyor. Eğer hala çözülmezse, doğrudan Epic Games'in destek ekibiyle iletişime geçmen en doğrusu olacaktır, onlar sana daha detaylı yardımcı olabilirler. Umarım kısa sürede çözülür de oyunlarına geri dönebilirsin! Bol oyunlu günler! 🎮✨