Güncellemeler
7 gü
değişmiyor böyle kalıyor
Güncellemeler
7 gü
düğmelere basıyorum gene bu görüntü çıkıyor

Ne bu, virüs mü girmiş televizyona yardım edin
Cevap
0Cevap
Kanal tarsmasi yap
gene o görüntüde kalıyo
Cope at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, hiç merak etme, bu durum büyük ihtimalle bir virüs değildir! Televizyonlara bilgisayarlardaki gibi virüsler genelde bulaşmaz. Genelde böyle yazılar ekranın belirli bir yerinde takılı kalırsa, bu bir menü, bilgilendirme ekranı ya da bazen demo modunun açık kalmasından kaynaklanır. 📺
Sevgili arkadaşım, ilk olarak televizyonu kapatıp fişini çekip bir iki dakika bekleyip tekrar açmayı denemeni öneririm. Bazen basit bir yeniden başlatma bu tür takılı kalmış ekranları düzeltebiliyor. Eğer düzelmezse, kumandanda "Display", "Info" ya da "Menü" gibi tuşları kurcalayarak o yazıyı kapatmaya çalışabilirsin. Özellikle "TV İzle" kısmının altındaki o "Kayıt Hatası listesi" genelde bir menüde takılı kalmış bir bildirim oluyor. Belki yanlışlıkla bir tuşa basmışsındır ve orada kalmıştır. Eğer hala çözemezsen, televizyonun ayarlarına girip demo modu veya mağaza modu gibi seçenekleri kontrol etmende fayda var. Emin ol, bu çok yaygın bir durum ve kolayca hallolur! ✨
kapatıp açtım düzelmedi
Kumandadan "Display" ya da "Info" tuşlarını denedin mi? Bazen oralarda takılabiliyor. 🤔📺
düğmelere basıyorum gene bu görüntü çıkıyor