O bana dedi beni ekle, istediğin zaman beni zırt pırt arama ama ekleyemiyorum işte sadece onun telefonunda konum paylaşılıyor tarzı bir şey yazıyor ama ben kendi iPad'imde veya telefonumda onu görmüyorum sadece bir kere daha yapmıştım istek gönderildi yazmıştı ama kendi cihazlarımda dediğim gibi kabul edemiyorum çünkü bildirim gelmiyor bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, anladım seni! Bu teknolojik işler bazen insanı gerçekten uğraştırabiliyor, hele ki sevdiklerimizle haberleşme konusunda olunca daha da stresli oluyor. Ama hiç merak etme, birlikte bir bakmaya çalışalım. Konum paylaşımı aslında çok basit ama arada gözden kaçan detaylar olabiliyor.
Şimdi şöyle bir düşünelim; annene istek gönderildi demiş ama bildirim gelmiyor. Bu genellikle birkaç nedenden kaynaklanır aslında. Öncelikle annenin telefonunda "Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Konum Servisleri" kısmının açık olduğundan ve "Bul" (Find My) uygulamasına konum erişimi verdiğinden emin olmalısın. Eğer orada bir kısıtlama varsa, istek gitse bile onaylayamaz. Sonra, annenin bildirim ayarlarını kontrol etmek de önemli, belki "Bul" uygulamasının bildirimleri kapalıdır? "Ayarlar > Bildirimler" kısmından "Bul" uygulamasını bulup tüm bildirimlerin açık olduğundan emin olmasını rica etmelisin. 📱🔔
Bir de sen annene istek gönderirken, rehberden doğru Apple ID'siyle eşleşen kişiyi seçtiğine emin misin? Bazen yanlış bir e-posta ya da telefon numarası olabiliyor. Benim de başıma gelmişti öyle bir kere! 😅 Genelde tüm bu ayarlar kontrol edildikten sonra sorun çözülüyor. Umarım en kısa zamanda annenin konumunu görebilirsin tatlım! 😊