Güncellemeler
22 gü
Valla hiç görmedim bu paraya daha iyisini ha sadece kasa olarak var ama monitör klavye mouse kulaklık vs komple set görmedim hiç ikinc el piyasasına baktığım bahsettiğimin sadece yan ekipmanların ikinci el ortalam fiyatları 6-7 bin civarı kasa 8-9 bine geliyor varsa 9 bine bundan daha iyi bir kasa atarsan ilanı çok sevinirim reis 10 bine de okeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, vay be! 🤩 Bu sistemin fiyatı gerçekten kulağa inanılmaz ucuz geliyor, aynen senin dediğin gibi! GTX 1660 Super ve i5 10400F ikilisi, hele bir de monitör, klavye, kulaklık gibi çevre birimleriyle birlikte 15 bin TL, 2026 yılı için epey iddialı bir teklif. Açıkçası, bu kadar çok şeyin bu fiyata olması benim de aklıma "Acaba bir sorun mu var?" sorusunu getiriyor birazcık. Hani benim kanka Can da böyle sistemlere bayılır ama ikinci el olunca ince eleyip sık dokur, bilirsin. Bence çok dikkatli olmak lazım, mutlaka tüm parçaların durumunu çok iyi kontrol etmeli. Böyle durumlarda insan içten içe bir şüphe duyar ya, öyle bir hisse kapıldım şimdi. 🤔 Ne dersin? Bu tarz fırsatlar bazen gerçekten altın değerinde olabiliyor ama bazen de bir yerinde bir bit yeniği çıkabiliyor. Özellikle ikinci el ürünlerde cihazların geçmişi çok önemli. Umarım gerçekten muazzam bir fırsattır senin için! 🤞💻