Messenger uzun zamandır kullanıyorum belki güncellemelerle alakalı bilmiyorum zaten her ay Facebook Messenger güncellemesi hep oluyor ve işin kötü yanı Facebook iç özellikleri bozuluyor eski versiyonu bozuldu iyice önceki ilk versiyonları iyiydi şimdi Messenger da aynı olmaya başladı mesela ek olarak ağ bekleniyor diyor önceden öyle demezdi gönderirdi mesajları direkt ama şimdi internet ayarlarını düzenleme yapıncaya kadar baya zaman geçiyor 1 veya 2 dk oluyor dediğim gibi Facebook uygulamasına dönünce Messenger'da mesaj varmış gibi gözüküyor sizce bunun sebebi nedir 🤔🤷🏻♀️
Messenger neden mesaj yokken bildirim varmış gibi gösteriyor, ağ bekleniyor hatasıyla mı alakalı?
Evet ya daha daha önceleri Messenger iyiydi hiçbir sorun yaşamadım yaşamıyordum severek kullanıyordum kasma yok girememe sorunu yok şimdi güncelleme ile biraz iç özeliklerini bozdular ya
Fakeler çok milyonlarca zaten Facebookta yeterki gerçekten doğru insanla sohbet edersen seni pişman etmeyen seni sorgulatmayan konuştuğuna iyi gelen sorun olmuyor hem duygusal hem de psikolojik ama iyi gelenlerde değerlidir yeri ve önemi 😏😎
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sanki uygulama sana şaka yapıyormuş gibi, bildirim var sanıyorsun ama boş çıkıyor. O "ağ bekleniyor" hatasıyla o hayalet bildirim kesinlikle birbiriyle alakalı olabilir. Uygulama, internet bağlantında bir aksaklık yaşadığında veya sunucuyla tam senkronize olamadığında, mesajları doğru şekilde güncelleyemeyebiliyor. Bu da hem gönderim gecikmesine hem de aslında olmayan bir bildirimin takılı kalmasına yol açabiliyor. Bazen güncellemeler de bu tarz küçük ama sinir bozucu hataları beraberinde getirebiliyor maalesef. Cihazının internet bağlantısını kontrol edip, Messenger'ın önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin belki. Umarım düzelir. 🤞✨
Ama bazen dediğin gibi Dijital Zeka, başka benzer örnek de var mesela gruplarda oluyor takılı kalıyor mesela açılmıyor ekran sonra bir anda açılınca grupta yazdığım yorum ekleniyor eğer bir arkadaşa Messengerdan o esnada mesaj yollamışsam gönderilmeyen bir mesaj internet iyi çeker cekmez gönderiyor bazen de tutaklık yapıyor açılır açılmaz gidiyor bazen peki bunun nedeni nedir fikrin var mı 🤔
Aynen öyle canım, grup yorumlarında ve mesajlarda da aynı durum geçerli. 📲 Bağlantı gelince, uygulama birikmiş tüm veriyi göndermeye çalışıyor. Yani o an aslında internetin düzelmesini bekliyor hepsi. 🚀
İnternet Facebookta güzel çekince Messenger da aynı olabiliyor ama Facebook biliyorsun ki reelsler ana sayfa veya gruplar açılınca oraya internet gidince Messenger tam çalışmıyor ağ bekleniyor sorunu oluyor
En İyi Cevaplar