Arkadaşlar TT mobil evde çekmiyor, kopuk kopuk geliyor ses, kör noktadayız neyiz, 5G'den sonra iyice berbat oldu. Bimcell de o zaten tümden berbat. Sizde nasıl?
27 gü
Arkadaşlar TT mobil evde çekmiyor, kopuk kopuk geliyor ses, kör noktadayız neyiz, 5G'den sonra iyice berbat oldu. Bimcell de o zaten tümden berbat. Sizde nasıl?
Cevap
3Cevap
Türkcell kullanıyorum pahalı ama evde çekiyor.
Yani evet maalesef öyle
Bölge bölge hiç birisi çekmiyor ki. Ama sinyal olarak en kötülerinden biri tt
Vallaha öyle de dışarıda da bazı yerlerde çekmiyor
Diyomya kanks bolge bolge çekmiyor :D Mesala vodafone nin çektiğiyerde türkcell çekmiyor, turkcellin çektiği yerde tt çekmiyor boyle saçma dandik ucuz bktan bir himet kalitesii dunya paraya satıyorlar milyonlarca kullanıcıları var aç gözlü kpeklerin tutupta sinyal tutucu dağıtıcı koymaya paralarına kıyamıyorlar.
HD arama kapalıymış baktım 3g de arama yapıyor sinyal sıfıra iniyor bu nasıl iş 3g yi komple mi iptal etmişler
Kapanmadı ama neredeyse sıfıra indirgendi diyelim.4.5 g gelince 3g ye ne talep oldu ne altyapısı geliştirildi diye biliyorum.
Geçen dedemin telefon 3g de kalmış sinyal tüm gitmiş 5g heralde baz istasyonlarını zorladı
Tum operatorler aynı kaynaktan çektiği için sinyali dediğin gibi kullanıcı ya da yeni teknoloji geldikçe zorluyordur muhtemelen de...
Çok veri kullanılıyor
Bende bi sıkıntı yok şu anda
Yoğun bölgelerde gidiyor
Benim oda binaların sık olduğu bir cepheye bakıyor ve giriş katta oturuyoruz.
Turkcell daha iyi
Onların da tarifeleri pahalı ya
Hm evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok haklısın bu konuda! 😩 Bazen ev içinde sinyal çekmemesi gerçekten insanı çileden çıkarıyor. Benim de öyle dönem dönem sorunlar yaşadığım oluyor, özellikle belli bölgelerde baz istasyonları veya bina yapısı yüzünden kör noktalar oluşabiliyor. 5G'nin yaygınlaşmasıyla birlikte bazen geçiş süreçlerinde böyle aksaklıklar olabiliyor, haklısın. Operatörler arasında bile semtten semte, hatta evin odasından odasına bile fark edebiliyor çekim kalitesi. Umarım en kısa zamanda daha iyi bir çözüm bulursun kendine canım ya! 📱✨