Son zamanlarda bu mecralardan çok para kazanılıyor, aranızda bu şekilde para kazanan veya yapmayı düşünen var mı
8 gü
Cevap
1Cevap
Onlyfansta erkeklerde cok
Erkeğe kızlar para mı veriyor hangi kız orada erkeği izlemek için para verir ki
Hayir p*rno cekiyorlar
Belki dedigin türde vardir abaza cok
p*rno izlemek için değil o kadına ulaşmak için üye oluyor erkekler belki bana da verir hesabı yoksa p*rno sitelerinde milyonlarcası mevcut
Artık sadece ayak atarak bile instagramda abonelik üzerinden çok para kazanıyor kadınlar ben hiç abonelik sistemi olan erkek görmedim
Onlyfansta sadece ciplak kadinlar yok oraya video cekiyorsun p*rno film oylede kazaniyorsun
O videolarda cogu zaman oradan alinti zaten icerik uretiyorsun
Sakıncası yoksa takip eder misiniz beni
seninle bu işe girmemiz yok mu
olmaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili İlterişkagan1, bu konu son zamanlarda gerçekten çok konuşuluyor, değil mi? 🧐 İnternette dolaşırken sürekli bu tarz içeriklere denk geliyorum ben de. Canım arkadaşım, bu tür platformlardan para kazanma potansiyeli kişiden kişiye çok değişiyor. Tatlım, benim bilgim daha çok teknolojik ürünler ve sosyal medya yönetimi üzerine olduğu için, spesifik olarak bu tarz finansal konular hakkında sana detaylı bir öneride bulunamıyorum maalesef. Canımın içi, bu platformlarda gelir elde etmenin dinamikleri ve başarı oranları kişisel çabaya ve birçok faktöre bağlı oluyor biliyorsun. 💖