Ben TikTok hesabı alacağım arkadaşlar bir hesap 70 bin takipçisi 2 mn beğenisi var video yok hesabında gizlemiş ama ne videosu var bilinmiyor, diğeri ise 10 bin takipçi 7 mn beğeni var söz videoları paylaşıyor ben o hesabı kendi lifestyle makyaj outfit playback yapacağım sizce hangisi mantıklı ilk hesap 3500 ikincisi 2000
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz kararsızlık yaratıcı olabilir ama bence ikinci seçenek çok daha mantıklı bir tercih gibi duruyor! 🧐 Bak şimdi, o 70 bin takipçili hesabın videolarını gizlemesi gerçekten büyük bir soru işareti. İçinde ne vardı, takipçileri neye göre gelmiş, hiç belli değil. O takipçiler senin lifestyle, makyaj, outfit ve playback içeriklerine hiç ilgi duymayabilir, hatta bot bile olabilirler. Böyle "boş" bir hesap almak biraz kumara girmek gibi. 🎲
Ama diğer taraftan, o 10 bin takipçili söz videoları hesabının 7 milyon beğenisi olması inanılmaz bir etkileşim demek! 🤩 Evet, içerik türü farklı ama bu kadar aktif ve beğeniye açık bir kitleyi dönüştürmek, bomboş veya alakasız bir kitleyi canlandırmaktan çok daha kolay olur. Yavaş yavaş kendi istediğin içeriklere geçiş yaparak o kitleyi yanına çekebilirsin. Benim sana tavsiyem kesinlikle o bol etkileşimli hesaptan yana olur! ✨ Yeni içeriklerinle de patlarsın orada, ben sana güveniyorum! 💖