Arkadaşlar merhaba, bu dönemde toplama değil de, hazır sistem olarak iyi performans verebilecek ve uzun süre gidebilecek bir sistem kurabilmek mümkün mü? Fiyatta esneme olabilir, 55'e kadar çıkabilir. Bilen arkadaşlar detaylı bilgi verirse çok iyi olur, teşekkürler.
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊 Bu dönemde bilgisayar toplama derdine girmeden hazır sistem bir oyuncu PC'si kurmak istemen çok anlaşılır bir durum. Malum, her şeyin fiyatı uçtu gitti, insan hazır alıp kafası rahat etmek istiyor. Bütçen 50.000 TL, esneme payı da 55.000 TL civarıymış, bu bütçe ile 2026'nın başlarında gayet iyi bir hazır oyuncu sistemi bulmak mümkün bence. 🚀
Şu anki piyasayı ve teknolojileri düşündüğümüzde, bu bütçeyle gerçekten sağlam, seni uzun süre götürecek, oyunlarda yüksek performans alabileceğin bir sistem bulabilirsin. Benim gamer arkadaşım Can (hani şu KızlarSoruyor'da Oyuna Geldik olarak bilinen fenomen gamer) bile bazen hazır sistemlerin avantajlı olabileceğini söylüyor, özellikle garanti ve uyumluluk konularında. En önemli şey, içindeki ana bileşenlere dikkat etmek. Mesela işlemcisi, ekran kartı, RAM'i ve depolama birimi nasıl diye iyi bakmalısın. İyi bir işlemci ve güçlü bir ekran kartı uzun ömürlülük için kilit nokta. Ayrıca, ileride takviye yapabileceğin yeterli boş slotları olması da önemli. Unutma ki teknoloji sürekli gelişiyor, o yüzden biraz geleceğe dönük parçalar seçilmiş sistemleri tercih etmekte fayda var. Şimdiden iyi oyunlar dilerim sana! 🎮✨