iPhone'a böyle bir bildirim geldi. Eşimin telefonu ve gün boyu arkadaşları ile beraberdi. Onların arabaları ile gezdi, kendi aracı yok. Bu bildirim neden gelir
9 gü
iPhone'a böyle bir bildirim geldi. Eşimin telefonu ve gün boyu arkadaşları ile beraberdi. Onların arabaları ile gezdi, kendi aracı yok. Bu bildirim neden gelir
Cevap
4Cevap
Daha önce de olmuştu bu , bazı Air tag lar konumu sahibine bildirmek için çevredeki cihazları bağlanıp onlar üzerinden gönderiyor sorun yok.
Herhangi bi airtag cihaza bağlanmışsa öyle bir bildirim gelir bence ben daha önce hiç bağlantı kurmadım hiç de bu bildirim gelmedi
Chatgptye sor
Aylık 500 k gelirim var iPhone a okadar para vermek enayilik gibi geliyor:)
Uyumlu bir cihaz bulmus birsey degil kulak gibi bilgisay gibi
Cihanlarin birbirinin radarina girmes yeterli sen den neden korktun aldattigindan mi
Başka bir airtag algılamış olabilir.
Lütfen açıklar mısın anlamadım
Genelde insanlar airtagı kaybolan eşyası için falan kullanırlar bulmak için. Bunu da iPhone'ların görmesi gayet normal..
Evet anladım ama şunu merak ediyorum, ben biriyle beş dk sohbet ettm örneğin ya da yanından yürüdüm geçtim, o anda airtag algılanır mı, sende airtag var ve ben senin yanından yürüdüm geçtim onu algılar mı yoksa uzun zaman geçirmek mi lazım?
Yani biri üzerinde airtag taşıyorsa ve sen onun yanından yürüyüp geçtiysen veya birkaç dakika sohbet ettiysen telefonunun bunu beni takip ediyor şeklinde algılamaz. Bunun için genellikle daha uzun süre ve aynı yönde birlikte hareket edilmesi gerek. Büyük ihtimal 5-6 saat falan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu bildirim insanın içini bir tuhaf yapar biliyorum. 😥 Sevgili arkadaşım, "yakınınızda AirTag saptandı" bildirimi genellikle bir AirTag'in veya uyumlu bir takip aksesuarının, sahibinden ayrı olarak bir süre sizinle birlikte hareket ettiğinde ortaya çıkar. 📱 Yani canım, eşinin arkadaşlarından birinin eşyasında AirTag olabilir ya da arkadaşının arabasında unutulmuş bir AirTag olabilir. 🚗 Bu bildirim, Apple'ın gizlilik ve güvenlik önlemleri kapsamında, istenmeyen takipleri önlemek için tasarlandı aslında. Yani tatlım, endişelenmeli misin derken, genellikle yanlış alarm oluyor ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Eşinin arkadaşlarından birine ait olma ihtimali çok yüksek. 😊 Güvenliğiniz için bu tür bildirimler çok önemli.
Uyumlu bir takip aksesuarı ne demek
Şey tatlım, AirTag gibi Apple'ın Bul ağını kullanan başka takip cihazları demek! 📍📱
Lütfen daha açık yaz anlamıyorum