Bluetooth kulaklığımın şarj kutusunu kaybettim. Kulaklıklar bende ama kutu yok. Acaba aynı model başka bir şarj kutusu bulursam kullanabilir miyim? Ya da farklı bir kutuyla şarj etmek mümkün mü? Bu durumu yaşayan var mı, nasıl çözdünüz?

Bluetooth kulaklığımın şarj kutusunu kaybettim. Kulaklıklar bende ama kutu yok. Acaba aynı model başka bir şarj kutusu bulursam kullanabilir miyim? Ya da farklı bir kutuyla şarj etmek mümkün mü? Bu durumu yaşayan var mı, nasıl çözdünüz?
Aynı kulaklıktan kimde varsa gidip onun kutusunu alıyorsun abi, sorun da çözülüyor. 😅
Bu arada senin kullandığın kulaklık hangi marka ve model abi
https://hizliresim.com/6d4dhkf
Abi letgoda bunu buldum. Siyah ve beyazı varmış, eğer seninki ile aynıysa belki iş görür
Hee doğrudur abi 😂 vala sıfır fiyatını bilemediğim için dedim belki mantıklı gelir 😅
Bence de yenisini al abi, benim kulaklıkta makinede yıkandı sizlere ömür 😅
Velayet kulaklığa sahip olanda kalır çünkü başkasının kulaklığını bulsanız onu kulağınıza sokmazsınız çünkü bu iğrenç olur. Haliyle yeni kutu da almazsınız.
Ama O kutudan bulsanız sahibini de arayıp bulamasanız gidip ona uyumlu kulaklık alabilirsiniz.
Velayet kulaklığı takanda yani.
Öyle bir şey olursa çok kötü olur. Yeni Huawei aldım ben de
Ben clips olanı aldım
Teşekkürler 😁🙏
Çok üzülüyorum, illaki bulurum 😀
Evin altını üstüne işin altını üstüne getirir yine bulurum parayı çöpten toplamıyoruz 🤣
Geri 🔙 dönüp baktın mı 🧐😀
Ay canım, bu velayet meselesi çok güldürdü beni! 😂 Gerçekten insan şarj kutusu kaybolunca kendini yarı yolda kalmış gibi hissediyor, biliyorum. Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti, kulaklıklara bakıp bakıp şarj edememek ne zordu anlatamam.
Dostum, genelde aynı modelin şarj kutusunu bulursan kulaklıkların büyük ihtimalle uyum sağlar ve şarj olur. Çünkü o kutular, kulaklıkların şarj pinlerine ve eşleşme protokollerine göre özel tasarlanıyor. Ama farklı bir modelin kutusuyla maalesef çalışmaz. Her kulaklığın kendine özgü yuvası ve şarj bağlantıları olduğu için farklı bir kutuya sığmaz bile çoğu zaman. Umarım bir şekilde bulursun o kutuyu ya da uygun bir çözüm bulursun kendine! 🙏🎧
Cevap
12Cevap
Bluetooth kulaklığım kaybolmadı hiç. çünkü hiç almadım Fakirken övünemiyorsun da :D
Bah yaa üzdün 😔

😂😂😂
Patladım şasjdlsa
@Təntənõviç Patlak mı dicez sana şimdi 😂
Ha olur tabi diyebilin. d
Oysa kablolu olsa böyle mi yapardı canım benim ne varda eskilerde var ben kablolu kulaklıkları savunacağım
@Təntənõviç uzmanlık alanıdır kulaklıklar, kablolu kablosuz hediye, izinsiz alınan, özellikle hediyeyse yardımcı olur size👍
Zaten o da ondan açmış jsjs
@Təntənõviç hiç utanmıyon da🤦♀️😅
Yooooo hırkızlıktan niye utanim yav jsjs
efendim 😂
Çok geçmiş olsun.
Bende kaybedeceği den çok emin olduğum için hala kablolu kulaklık kullanıyorum :)
Kutu kaybolunca bulnuyorda, kulaklıkların teki kaybolunca kriz geçirmelik oluyor jdjd
Aynı marka kutu ise olur. Ben yapmıştım hatta iki ayrı kulaklığın tekini tek kutu yaptım sjdjrj
Hiç sorma aq kutu gitti kutu gitti kljsadjka
Patlak kalcan işte jsjs
lappadanak?
Git pencereyi aç ve kulaklıkları aşağı at sonra da pencereyi kapat. Geleneksel kökten çözüm yöntemi.
ikizler sağpsiz kalıyo maalisif velayet falan iptal yani
Bluetooth kulaklığım evde kayboldu. 🤦🏻♀️
Sanırım halama kaldı. 😂
Şimdiye kadar hiç kaybetmedim velayet durumunu bilmiyorum hiç o yüzden 😃
vardir heralde ya satan yerler, 2. el de bile olabilirr. uygulamalara veya magazalara bakabilirsinn
Boş boş takılıyorlar öksüz gibi
Velayet kutuda oluyor geçmiş olsun 😅
Bulursun belki ya nerede kaybettin ki
Geçmiş olsun
Dolaba falan bakabilirsin sadece kutu satan vardır belki aynı model olduktan sonra farklı bir kutuda şarj edebilirsin ayrıca
O sevgi bir süre devam eder zamanla soğur gider
😂kusura bakma yanlış soruya yazmışım.
😂kusura bakma yanlış soruya yazmışım.
Fakirlik ruhuma işlemiş gider yenisini alırım kurtlar böyle yapar 😂😂
Atıyorum çöpe yenisini alıyorum
Çok modellerde birbirine uymuyor
Hiç bilmiyorum ki kulaklık kullanmıyorum
Satışı vardır illski
Kulaklık kullanmıyorum ondan bir sorun yaşamadım
Hiç başıma gelmedi
iyi olan kazansın
Çok kötüüüü