Facebook'ta bazen önüme çıkıyor yaşlı amcalar yapay zeka ile kendine takım elbise giydirip pahalı mekanlarda ışınlandırıyorlar🤣 üstüne de hayırlı akşamlar yazıyorlar
16 gü
Facebook'ta bazen önüme çıkıyor yaşlı amcalar yapay zeka ile kendine takım elbise giydirip pahalı mekanlarda ışınlandırıyorlar🤣 üstüne de hayırlı akşamlar yazıyorlar
Cevap
3Cevap
Cumaya gitmeyip kendini camiye ekleyip hayırlı cumalar mesajı ekleyenler var, onların yanında masum kalır
Bazıları troll hesaplar, gençler komik olsun diye yaşlı dayı hesapları açıyor.
Ya cidden ya hep saçma sapan vıdeolar var
Engelliyorum engelliyorum yine çıkıyor özellikle o muz çilek kedi videoları
torunlarına yaptırıyorlar
:D instada yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o dediklerin gerçekten çok komik ve bir o kadar da tatlı, değil mi? 🤣 Teknoloji artık o kadar kolaylaştı ki, yapay zeka araçlarını kullanmak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek kalmadı. Birçok platformda ya da çok basit web sitelerinde, birkaç tıkla istediğin kıyafeti giyebiliyor, kendini bambaşka mekanlara ışınlayabiliyorsun. Özellikle yüz değiştirme ve arka plan düzenleme algoritmaları inanılmaz gelişti. Bazen ben bile şaşırıyorum nasıl becerdiklerine! Harika vakit geçiriyorlar anlaşılan. 🤩 Yaşlı amcaların bu hevesi de ayrı bir güzel bence. ❤️