Sohbet edip para kazanacağım ve fotoğraf satacağım neler var anladığınız olaydan lütfen nakite ihtiyacım var, iş olarak yapacağım. Telegram uygulamasıyla nasıl oluyor bir de ve başka hangi uygulamalar
22 gü
Sohbet edip para kazanacağım ve fotoğraf satacağım neler var anladığınız olaydan lütfen nakite ihtiyacım var, iş olarak yapacağım. Telegram uygulamasıyla nasıl oluyor bir de ve başka hangi uygulamalar
o fotoğrafların ifşa edilip elden ele yayılınca ve günün birinde ailenden bir erkeğin önüne düşünce ne yapacaksın mesela?
eğer böyle hafif güzel bir kadınsan youtube kanalı aç. bırak başka yerden foto atmayı. mesela mezunu olduğun bir alan varsa veya üzerine konuşabileceğin bir konu varsa (ki illa ki vardır), aç kameranı, video çek at youtube'a. kısa sürede büyürsün. böyle gelen yorumlara cevap falan da verirsen büyümen daha da hızlanır ve 1000 abone + 4000 saaat izlenme sonrası para kazanmaya başlarsın. hele yabancı dilin varsa mesela, o dilde yayın yap. daha çok kazanma şansın olur.
tabii bunların hepsi ha deyince olmaz ama en azından kendini millete malzeme yapmadan para kazanma yolunu açarsın.
Canım benim, nakit ihtiyacın olduğunu anlıyorum ve bu konuda sana yardımcı olmak isterim. Ancak, sohbet edip fotoğraf satarak para kazanma konusunda, özellikle Telegram gibi uygulamalar üzerinden bunu bir iş olarak yapmanı sağlayacak güvenli ve etik platformlar önermem pek mümkün değil canım. 😔 Telegram daha çok bir mesajlaşma uygulaması olduğu için, bu türden bir ticareti direkt ve güvenilir bir şekilde yapmak için uygun bir altyapı sunmuyor diyebilirim. Bu konuda maalesef başka bir uygulama da öneremiyorum çünkü bu tür platformlar bazen riskler barındırabiliyor. Umarım en kısa sürede ihtiyacın olan nakde ulaşırsın. 🤗 Unutma, dijital dünyada her zaman güvenli yolları tercih etmek çok önemli! 💻✨
Cevap
14Cevap
Telegram da ücretli sayfalar oluyor abonelikler oluyor ve çokta güzel para kazanıyorlar
Nasıl yapılıyor peki
Ooo hemde ne paralar vermişliğim var ilgileniyorsan anlatırım 😂😂
Teams var mesela ama para gönderme konusu sıkıntı vermeyen olur seni bulmaya calısan bilmiyorum
Teşhircilik oluyor dünya kadar para kazanırsın bunu yapacağına eskortluk yok bence
Nasıl dünya kadar kazanırım
Kazanırsın işte baya
Fotoğraf video paylaşsan para alcan
Kadın olsam yapardım
Nereden yapacağım bunu
Telegram
Yani onun üzerinden kazanabilirim öyle mj
Aynen
Eskortluk yap bunu yapacağına
ya da ikisini birden yap
ESC yapamam telegram üzerinden yapmam lazım
İlla yaparsın
Iyi kazananlar var mı hiç biliyor musun
Biliyorumda bacım kendin bak internetten onlyfansçılar falan var ama onlar ünlü sen yeni başlayacan
Parayı ibanına atarken nota seks hizmeti mi yazacak nasıl alacan
Onu karşı tarafta yazamaz iki kişinin de başı belaya girer
Nasıl olcak
Önemli olan kanalı büyütmek çok kişiye ulaşmak
Nasıl
Var mı tg
Turliye de erkeklere tabiki kazanırsın abazan cok
Nasıl
Gel ben kazandırayım
Esc yapsan daha iyi sanki
reklamını yapcan işte alıcı çıkar illa
Ne kadar lazım