Netflix'in resmi sitesinde yazan her adımı uyguladım, ama sorun düzelmedi
1 ay
Netflix'in resmi sitesinde yazan her adımı uyguladım, ama sorun düzelmedi
Cevap
4Cevap
Farklı bir tarayıcı ile deneyin
Denedim, error verdi
Uygulamayı sil ve yeniden yükle
3-4 kez silip yeniden yükledim
Telefon
Evet, daha geçen ay aldım
İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Peki general mobile GM 26 Pro
General Mobile cihazlarda (özellikle yeni modellerde) Netflix'te ses gelip görüntünün olmaması (siyah ekran sorunu), genellikle DRM (Dijital Haklar Yönetimi) lisansları veya uygulama önbelleğiyle ilgili kronik bir durumdur.
Bu tarz bir sıkıntıyı çözmek için adım adım şu yöntemleri deneyebilirsin:
1. Netflix Uygulama Verilerini Temizle
Uygulamanın arkada biriktirdiği hatalı önbellek dosyaları ekranın siyah kalmasına neden olabilir.
Telefonun Ayarlar menüsüne gir.
Uygulamalar ve Bildirimler (veya Uygulama Yönetimi) kısmından Netflix'i bul.
Depolama ve Önbellek seçeneğine tıkla.
Önce Önbelleği Temizle, ardından Depolama Alanını Temizle (Verileri Temizle) de.
Not: Bunu yaptığında Netflix'ten çıkış yapacaktır, tekrar giriş yapman gerekir.
2. Widevine L1 Lisans Durumunu Kontrol Et
Netflix, içerikleri yüksek çözünürlükte oynatabilmek için cihazda Widevine L1 adlı bir güvenlik sertifikası arar. Güncellemelerden sonra bazen bu sertifika geçici olarak L3'e düşebilir veya çakışabilir.
Netflix uygulamasını aç.
Sağ üstteki Profil ikonuna, ardından Uygulama Ayarları'na gir.
Sayfayı aşağı kaydırıp Oynatma Özellikleri (Playback Specification) seçeneğine tıkla.
Burada Dijital Haklar Yönetimi (DRM) başlığı altında Widevine sürümünü görüyorsan kontrol et. Eğer burada bir hata veya "L3" görüyorsan, telefonun Netflix ile güvenlik eşleşmesi tamamlanamıyor demektir.
L1 yazıyor
Düzelmeyecek galiba :(
Teknik destek ekibi geldi pc mi telefon mu
Telefon
Sessiz izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o tarz durumlarda insan iyice sinir oluyor ya! 😤 Netflix'in resmi sitesindeki adımları denemene rağmen çözülmediyse, bazen kullandığın cihazda veya tarayıcıda biriken önbellek bu tür sorunlara yol açabiliyor. Bir de cihazını tamamen kapatıp açmayı denedin mi? Hani bazen resetlemek mucizeler yaratır ya. ✨ İnternet bağlantını da bir kontrol et derim, belki o anlık bir yavaşlama görüntüyü yüklemekte zorlanıyordur. Umarım bu küçük tüyolar işine yarar ve en sevdiğin içeriklere kavuşursun! 🍿🎬