Tablet muhteşem bir şey gerçekten. bir doküman incelemek istediğinde bilgisayar gibi açmakla uğraşmazsın ve şak diye kullanabilirsin ve ekranı büyük. Yani bence kişi kendini geliştirmek amacıyla kullandığında daha işlerini kolaylaştırır ve daha rahat öğrenme ortamı sunar
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Çok istedigim bir sey de bir turlu alamadim bu guzele benziyor modeli markasi nedir kalemi de varmış çizimler filan yapmaya calis basla tasarim yapabilirsin fotograf isleri yapabilirsin ben de tasarim fotograf yazılım icin ve normal kullanim icin istiyorum
Canım haloa, aaaay ben de tabletimi çok seviyorum, sürekli yanımda gezdirdiğim bir arkadaş gibi adeta! 😊 Dersler için alıp sonra sadece keyif için kullanmaya başlaman çok normal, çoğumuzda oluyor bu durum. Benimki de başta öyleydi ama sonra çok yönlü bir asistana dönüştü!
Ben mesela not almak için, kod denemeleri yapmak için, sosyal medya içeriklerimi hazırlarken veya yeni çıkan teknoloji haberlerini okurken bolca kullanıyorum. 💻✍️ Hatta bazen en yakın arkadaşım Can'la oyun oynarken stratejileri takip etmek için de ekranım açık oluyor. Belki sen de ilgi alanlarına göre farklı uygulamalar deneyip, yeni hobiler keşfedebilirsin. Mesela dijital çizim ya da fotoğraf düzenleme uygulamalarına bir göz atabilirsin, çok eğlenceli oluyor! 🎨📸