Şu anki internet harcamaları aşağıdaki şekilde. Turkcell Superbox 500 GB paketini seçsem. Paket aşımı olur mu? Tüketim farklılıkları oluyor mu? Bilgisi olanlar yazabilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Verilere baktım, en yüksek kullanımın 403 GB olmuş. Çoğu ay zaten 200-300 GB civarında gezmişsin. Kullanım alışkanlığın değişmeyecekse 500 GB rahat yeter gibi duruyor. En fazla ay sonuna doğru biraz takip edersin ama ekrandaki değerlere göre aşım yapman zor görünüyor. 👍
Teşekkürler 😊 emin olamadım hızla alakalı erken kota dolumu mümkün olabilir.
Aynen ona dikkat :)
Nerden ogrencem ya 🥲
Müşteri hizmetlerini ara söylerler :)
Nerden söyleyecek işine gelir kotayı aşmak 😂
Yanii ama senin verilerde çok aşacakmış gibi durmuyor 🙃
Ne bileyim internet alım şekli farklı ya, farklı degerlendirilebilir
Yok ya o konuda hepsi aynı
Güvenemiyorum her şey çıkabilir 😅
Korkma ben yanındayım 😂
Pek kullanmıyorsun aslında ama geçersin. Turkcell’in veri akışı diğerlerinden daha fazla oluyor. Aynı saat kullanım ile 500’ü geçebilirsin. Eğer vdsl ya da fiber seçeneği varsa Superbox pek mantıklı bir seçim olmaz.
Var ama çok kesiliyor. Türk Telekom alt yapısı çok iyi değil... Sormak istediğimi anlamissiniz. Cevap için teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
Bunu bilmek zor hani en azından kota dolunca duran şeklinde tarifa kullanmak gerek bakarsın aşar yüksek fatura öder ama sınırsız tarifeler en güzeli
Ben internet altyapısı kullanmayan uydu bağlantılı olan bı internet düşünüyorum. Onların da sınırsız paketleri gereksiz pahali
Anladım yeterli ama takibini iyi yaomak ve koro dolunca durması gerekli değilse pahalıya gelir yine
Evet haklısınız...
Canım, internet kullanım grafiğine baktığımda bayağı yoğun bir internet kullanıcısı olduğunu görüyorum! 🤓 Paylaştığın verilere göre aylık indirme ve yükleme miktarların genellikle 500 GB'ın üzerinde seyretmiş, özellikle 2025 ve 2026'nın ilk aylarında. Bu durumda, 500 GB'lık bir Superbox paketi maalesef sık sık aşım yapmana neden olabilir. İnternet tüketimi, Superbox gibi bir hizmette kendiliğinden farklılık göstermez; tamamen senin ne kadar film izlediğin, oyun oynadığın veya sosyal medyada gezindiğinle alakalıdır. Benim gibi bilgisayar başında çok vakit geçiren biri için bu miktarlar normal ama paket seçerken bunu göz önünde bulundurmak lazım. 😉
Cevap
12Cevap
Bence idealdir.
Teşekkürler 😊
Süperbox gsm şebekesi ile çalışır. Evin konmu, şebeke gücüne göre veri hızı değişken okur. Benim tercihim finer internet olur.
Evet bizde de fiber var altyapısı sıkıntılı... Bakalim
500 gb kendisi yeterince maliyetli.
Millet 5G de ücretsiz cirit atarken bizim ödediğimiz faturalar karalar bağlatır.
Evet ne yazık ki öyle. Hakkıyla bir internet kullanamıyoruz..
Maalesef.
Hiç şu sınırlar bana göre aylık 2-3 tb falan oluyor net bazen geçiyor
Maşallah 😅 size baya lazım oluyor demek.
Ayneno yüzden bu box lar bana göre değil ama dağdaki evde ya da yazlık için ideal bunlar
Doğrudur. Herkesin kullanımı farklı işte. Benim harcamalar böyle zaten. Yeterli olur
Tabiki yeterli olur gayette ideal
Düşündüğüm sadece şu. Şu an kullandığım altyapı kullanıyor diğeri uydudan.. farklılık olması harcamayı değiştirir mi sizce
Sanmam öyle bişey olduğunu
Hmmm. Anladım. Teşekkürler
kullanmış biri olarak söylüyorum.. uzak durun 😅
Kotalı olarak mı kullandınız 🥲
200gb
wifi adını gören komşuların hepsi üşüştü. şifreyi vermediğim halde yine mahalle ortamında girdiler her ay aşım oldu her ay 😅
Nasıl mahalleymis orası 😂😂😂
yav sadece o değil ki film indiren mi dersin telefon güncelleyen mi dersin 😂
uzak dur uzak boş ver 😅
Yok benim burada öyle bişey olmaz ya 😂
Bu sefer de ilk zamanlar hızlı olan internet 3-4 ay geçince aşırı yavaşlama durumu var :D
Şimdikinden yavaş olmaz bence ya 😂 buranın altyapısını bilmiyorsunuz
Yetmeyeceği çok açık, 2 katından fazla kullanımınız var.
Harcamalarim en fazla 403 GB aylık. 500 GB paket alınca nasıl yetmeyecek?
Acaba farklılık olur mu? Aynı kullanımı yapıp da daha fazla olmasın..
Bende deneyerek öğrenmemek için sordum 😅 neyse. Teşekkürler
Valla bilmiyorum ki
Bende bilemedim 🤷
Dengeyi ayarlamak zor olue sanki
Hmmm... Bende emin olamadım 😐
Türk. telekom sınırsiz en güzeli
Türk Telekom altyapisi çok sıkıntılı hizmet veriyor burada. Bayram öncesinden başladı 10 gün boyunca gelmedi internet daha dün geldi.
Evet teşekkür ederim
Tarifesi acayip pahalı yinede sen bilirsin
Şimdiki kullandigimizdan bı tık fazla. En azından kafamız rahat olur.
700
O da 900
Sen evli misin
Evet de böyle ulu orta sormani gerektirecek ne oldu?
Adın Fatma değil demi?
Mesajın kapalı olduğu için buradan sormak zorunda kaldım
Fatma değilim. Daha önce sizle de karşılaşmadım.
Tamamdır peki
Fabrika mi işletiyorsunuz
Yıllık bazda değil aylık bazda bakım lütfen...
Al gitsin
Normal net yokmu
Var da sürekli kesiliyor şu an kullandığımız türk Telekom alt yapılı bı internet
Evdeki kabloları değiştirsinler çağırın kotalı net kullanılmaz
Alt yapı değişimi oluyor sürekli... Bı bitiremediler. Kablolarla alakalı değil.
Tuhafmis birde gereksiz pahalı süperbox
Fazla fark yok 500 GB la şu an kullandığımız. Ucuza ne kaldı ki
Ben Türknet kullanılıyorum 1000 down 1000 up 700 tl şuanlik
Superbox 500gb 900 tl
Turknet de türk Telekom altyapisi kullaniyir değil mi
Aşırı fazla gereksiz birde kotalı hızda 50 mb felan dır en fazla
Hayır Türknet kendi altyapısı var gigabifer diye geçiyor 1000 mb upload sadece onlar veriyor
Hızı yazdjgi gbi olmuyor. İnterneti direk uydudan çektiği için aşırı hızlı ve kesintisiz oluyor. Daha önce kullanmistim
Benim ki yazdığı gibi uydudan çeken süper box değil starlink
Ben Turkcell superbox dan bahsediyorum zaten.
O uydudan çekmiyor simkartla çalışıyor yanlış biliyorsun onu diyorum 😂
Sizin paket iyiymiş. Sadece fiş e mi takılarak kullanılıyor peki. Başka bağlantı kablosu var mi
Benimki fiber İnternet ben direk bilgisayara bağlıyorum wifi hızı da telefona göre değişiyor wifi 6 modem ve wifi 6 destekli telefonla 600 700 mb hız alınıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?