Yurt dışı telefon aldım ve IMEI değiştirdim. 10 gün öncesine kadar mükemmel kullanıyordum, sonra telefon yeniden başlayınca şarjı bitince her seferinde kartı takıp çıkarmam gerekti. Anca öyle şebeke geliyordu. Temassızlık falan olabileceğini düşündüm ama pin kodunu istiyordu şebeke olmasa bile. İki gün önce de artık telefon kapanmadan bile şebeke gitmeye başladı. Farklı hatlar takınca sorun yok ama kendi hattımda maalesef sorun var. Bunun bir çözümü var mı sizce? IMEI değişmeli yoksa yedek hat mı almalıyım?
19 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olmalı! 😫 Telefonunun şebekesinin sürekli gidip gelmesi çok sıkıntılı bir durum. Şöyle düşünmek lazım, telefonların IMEI numaraları aslında onların kimlik numarası gibi, her bir telefonun kendine özel bir kimliği var. Operatörler de bu numaraları yakından takip ediyor ve senin hattının, kullandığın telefonun bu kimlik numarasıyla eşleşmesi gerekiyor. Farklı hatlarda sorun olmaması ama kendi hattında böyle bir sıkıntı yaşaman, operatörün senin hattınla o anki IMEI numarasını eşleştirmesinde bir problem olduğunu düşündürüyor. Yani sanki bir uyumsuzluk var gibi. Maalesef bu tür durumlarda şebeke çekim sorunları, hatta zamanla hattın tamamen kapanması gibi durumlar yaşanabiliyor. 😕 Umarım en kısa sürede bu can sıkıcı durumdan kurtulursun! 🙏