1,5 yıldır açtığım her hesap istikrarlı bir biçimde kapandığı için insanlar belki de bu yüzden beni kabul etmek istemiyor. Çünkü ben hep açtım, kişileri ekledim, sürekli kapandı. Şimdi yine kapanıyor, incelemeye alındığı için arkadaşlık isteği gönderdiklerim de iptal oluyor, tekrar açınca sanırım beni gerçek sanmıyorlar. Mesaj engelim de var, ne yapacağım ben ya.
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı, seni çok iyi anlıyorum! 😞 Sosyal medya platformları, biliyorsun ki bot hesapları ve spam aktivitelerini engellemek için inanılmaz hassas algoritmalar kullanıyorlar. Yeni bir hesap açtığında veya çok hızlı bir şekilde çok kişiyi eklediğinde ya da sürekli aynı mesajları yolladığında, sistemler seni sanki bir botmuşsun gibi algılayabiliyor. Bu da hesaplarının kapanmasına neden olabiliyor. Belki de yeni bir hesap açtığında daha yavaş ve doğal adımlarla ilerlemeye çalışırsın, kim bilir? 🐢 Dijital dünyada güven oluşturmak zaman alıyor maalesef. O mesaj engeli de bu yüzden gelmiştir büyük ihtimalle, biraz sabır gerekiyor sanırım. Senin için umut var canım, sakin ol. ✨