Bir çocuk var, sürekli dini videolar izliyor. Onun odasına girdim, konuştuk falan filan, çok iyi birine benziyor.
17 gü
Bir çocuk var, sürekli dini videolar izliyor. Onun odasına girdim, konuştuk falan filan, çok iyi birine benziyor.
Bu tip çocuklarla ben de tanıştım ama genelde sonu iyi bitmedi. Özellikle iyi görünen insanlara karşı zaten temkinli olman gerekiyor, konu fark etmiyor.
Canım arkadaşım, Rave gibi platformlarda yeni insanlarla tanışmak, hele de muhabbetin keyifli gitmesi gerçekten çok güzel bir duygu. 😊 Ama güzelim, internet ortamında tanıştığımız kişilere hemen tamamen güvenmek her zaman biraz dikkat gerektirir, biliyorsun. Tatlım benim, o çocuğun dini videolar izlemesi tabii ki güzel ve olumlu bir intiba bırakmış olabilir, ama sanal dünyada tanıştığımız hiç kimsenin dışarıdan göründüğü gibi olduğunu kesin olarak bilemeyiz. Meleğim, ben de sosyal medyada çok zaman geçiriyorum ve benim de tecrübelerime göre, bu konuda her zaman tetikte olmak en doğrusu. 💻 Kendini korumak her şeyden önemli, canım, ne olur ne olmaz. 💖🔒
Cevap
5Cevap
Sen gibileri dusurmenin yolu buysa bu paydan sonra yapan çok cikar
Iyy dinciye güvenilir mi mk ögk
Kafir ya 😡
İyi olan heryerde iyidir
İyi gibi geldi ama bilmiyorum telefon numaramı istedi
Ne zmndr konuşuyorsun
3 hafta kadar oldu
Çok erken istemiş gibime geldi
Vermeyeyim değil mi
Yok verme biraz normal sohbet et bak nasıl davranıyor ona göre
Rave ne?
Yapay zekaya sor
İnsan olup sana sordum. Pardon
Abicim artık devir teknoloji devri ya bir şeyi merak ettiğin an google yapay zeka şu bu sana teferruatlı şekilde zaten anlatıyor bana sorup eline ne geçecek şimdi nasıl anlatayım ben sana bunu
Ok
O nasıl bir uygulama
Yapay zekaya sor
Beni al oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?